“Nu îi spun dacă nu îmi place de iubita lui.” Ce părere are sora lui Jador, Camelia, despre partenera de viață a artistului

“Nu îi spun dacă nu îmi place de iubita lui.” Ce părere are sora lui Jador, Camelia, despre partenera de viață a artistului
“Nu îi spun dacă nu îmi place de iubita lui.” Ce părere are sora lui Jador, Camelia, despre partenera de viață a artistului

Jador se mândrește cu o familie extrem de unită, unde toți frații acestuia se înțeleg de minune între ei, se ajută la nevoie și se respectă.

Camelia, sora mai mică a artistului, în vârstă de 19 ani, și-a început în mod oficial cariera muzicală alături de Jador. Cei doi au lansat o piesă împreună, care se află în prezent în trending pe Youtube, cu peste un milion de vizualizări doar în cinci zile.

Camelia, declarații despre pretențiile pe care le are de la iubita fratelui său

Astfel, pentru prima dată, Camelia a mers într-un studio și a vorbit liber despre relația pe care o are cu Jador, dar și despre pretențiile pe care le are de la femeia

pe care Jador o iubește. Mai mult decât atât, sora acestuia a susținut că nu dorește să se bage în viața personală a fratelui sau, mai ales cu cât știe că el nu va rămâne cu respectiva femeie.

"Nu îi spun dacă nu îmi place de iubita lui, pentru că știu că oricum nu o să rămână cu ea. Ce mă deranjează pe mine e curățenia.

Vreau să fie o femeie foarte curată, atât. În rest, nimic. Poate să fie și o persoană publică, poate să fie cum o fi. Pentru mine e indiferent dacă e vedetă sau nu. Contează să îl iubească sincer și să aibă încredere în el", a declarat Camelia Dumitrache.

Citește și: “Poate se leagă!” Jador a declarat că are o nouă iubită. Cântărețul a prezentat-o deja părinților săi

Ce părere are sora lui Jador, Camelia, despre partenera de viață a artistului[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: „Păstrăm legătura”. Ella Tina, despre secretul lui Jador

Camelia, dezvăluiri despre Jador

Totodată, sora lui a mai dezvăluit că Jador este o persoană extrem de geloasă, care dorește întotdeauna să fie în centrul familiei și al prietenilor apropiați.

"Are nevoie de foarte multă atenție. Dacă vorbesc cu Bogdan, de exemplu, e gelos, dar nu într-un mod rău. Mereu trebuie ca el să fie în atenția mea, a familiei. Fratele meu și iubitul meu se înțeleg foarte bine, sunt foarte buni prieteni, cer sfaturi unul celuilalt, unde merge el, merge și celălalt. Mai e gelos pe el, uneori. De exemplu, a venit de la o cântare și nu mă ia somnul fără el, nu pot să dorm deloc.

Când a venit i-am zis 'Vai, iubi, ce rău e fără tine', la care Jador imediat 'Doar fără el nu e bine? Fără mine nu?' și i-am zis repede 'Ba da și fără tine'”, a mai spus ea.

Citește și: Jador nu a fost invitat la nunta Getuței Sterp. Care este motivul

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ce părere are sora lui Jador, Camelia, despre partenera de viață a artistului[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Simina Loica, despre planurile de viitor alături de iubitul ei. Alex Bobicioiu își dorește copii: “Poate facem gemeni.”



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

„Să fie asta dovada?” Bogdan Mocanu, noi declarații despre cearta cu Jador

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies