„Nu îmi mai trebuie nimic.” Steliana Sima a vorbit despre cât de mult îi place ciorba de gighir! Artista adoră acest preparat

„Nu îmi mai trebuie nimic.” Steliana Sima a vorbit despre cât de mult îi place ciorba de gighir! Artista adoră acest preparat
„Nu îmi mai trebuie nimic.” Steliana Sima a vorbit despre cât de mult îi place ciorba de gighir! Artista adoră acest preparat

Steliana Sima, interpretă de muzică populară, în vârstă de 58 de ani, aștepta cu nerăbdare să vină Paștele pentru a se bucura de câteva zile de odihnă.

Ea intenționează să-și petreacă sărbătorile acasă, alături de familia sa, în regiunea Olteniei, unde abia așteaptă să savureze o delicioasă ciorbă de gighir, făcută din măruntaiele de miel specifice acelei zone.

Citește și: Andreea Popescu a avut parte de o experiență traumatizantă!

Steliana Sima a vorbit despre cât de mult îi place ciorba de gighir

Artista a povestit își va petrece Paștele alături de familia ei, în Oltenia.

Atunci când vine vorba despre mâncare, interepreta a menționat că dacă aleg să gătească ceva tradițional se ocupă mama ei, iar dacă fac căriniță la cuptor, se ocupă ea.

„De Paște plec la ai mei, în Oltenia. Întotdeauna acasă. Eu fac cozonacii și salata de boeuf, depinde ce hotărâm. Dacă facem mai pe tradițional, face mama, dacă facem cărniță la cuptor, fac eu, grătarul îl facem atunci, dar mama face ciorbă de gighir, din toate măruntaiele de la miel, organele de miel, sărăcuțul.

Dar nu-l tai eu, nu-l văd eu. Toate măruntaiele alea, mama le face ciorbă, ea știe, cu zeamă de varză, cu leuștean mult, legume, vrei, nu vrei, este o bunătate. Da, este o bunătate ciorbă de gighir și mai face fie de curcan, fie de pasăre, de cocoș,  cine nu mănâncă de gighir, să mănânce ciorbă de pasăre. Dar ciorbița e nelipsită de pe masă! Eu mănânc ciorbă de gighir! Și dacă  mănânc două porții de ciorbă de gighir, nu mai îmi trebuie nimic! Nu sunt așa  înnebunită, nu mâncăm.
Facem drobuleț dar familia mea nu mănâncă drob, poate doar să gustăm puțin. Ciorba de gighir este specifică zonei noastre și nelipsită de pe masa de Paște! Anul acesta o să fiu atentă cum o face mama, că nu m-a preocupat niciodată",
a mărturisit Steliana Sima.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Steliana Sima a vorbit despre cât de mult îi place ciorba de gighir!
Steliana Sima a vorbit despre cât de mult îi place ciorba de gighir![Sursa foto: Facebook]

Cum au schimbat-o pe artistă terapiile holistice

Steliana Sima acordă întotdeauna o atenție deosebită propriei sale persoane și are foarte multă grijă de ea. Aceasta urmează diverse terapii precum masajul cu ventuze și bambus, radiofrecvența și oxigen baric pentru față, precum și masaj de întreținere corporal.

 Cu toate acestea, artista este foarte încântată de medicina holistică, la care merge deja de doi ani și ne-a declarat că se simte minunat și plină de energie.

„De vreo 2 ani și ceva fac acest proceduri și văd rezultatele și sunt foarte mulțumită de ele. Eu am fost foarte organizată în viață și ca să văd un rezultat trebuie să muncesc pentru el. Nu mă opresc pentru că toată viața avem de învățat, mai sunt încercări. Eu mă duc și îmi alimentez corpul cu energie, mă echilibrez, mă armonizez!Am mai multe ore de holistică pentru că mă duc o singură zi și îmi cumulez două zile într-o zi, merg câte 4 ore plus masajul Fohow și procedura în sine de holistică și echilibrare.

Fohow se bazează pe meridiane, îți bagă energie în corp prin niște mânuși de argint și curenți, pe frecvența pe care tu o suporți. Merg în fiecare săptămâna iar un tratamnet de genul acesta presupune să mergi la consultație, somatograful îți identifică problemele și după aceea, tot el îți dă și soluția, frecvențele de care ai  nevoie pentru echilibrare. Totul se bazează pe fizică cuantică, pe pierdere de energie", a povestit Steliana Sima, conform Click.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Steliana Sima a vorbit despre cât de mult îi place ciorba de gighir!
Steliana Sima a vorbit despre cât de mult îi place ciorba de gighir![Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Steliana Sima. „Am fost o luptătoare de când mă știu, fac parte din categoria oamenilor care nu lasă pe mâine ce pot să facă azi."

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

“Nu cred.” Steliana Sima a izbucnit în lacrimi! Gestul emoționant făcut de soțul și fiul său

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies