„Nu îmi vine să cred. Trăiesc un miracol! ” Cum a reușit Carmen Tănase să slăbească 10 kilograme în două luni?

„Nu îmi vine să cred. Trăiesc un miracol! ” Cum a reușit Carmen Tănase să slăbească 10 kilograme în două luni?
„Nu îmi vine să cred. Trăiesc un miracol! ” Cum a reușit Carmen Tănase să slăbească 10 kilograme în două luni?

La vârsta de 62 de ani, Carmen Tănase demonstrează că se află într-o formă fizică demnă de invidiat, iar vedeta este extrem de entuziasmată în legătură cu regimul alimentar pe care îl urmează în prezent.

Carmen Tănase este, fără îndoială, una dintre cele mai celebre actrițe din România, cu o carieră bogată și o prezență remarcabilă pe scena artistică.

Citește și: „Dar după 3 ani am zis gata.” Ce au decis Tavi Clonda și Gabriela Cristea, după ce fetițele lor au apărut pe lume. Prezentatoarea TV a făcut declarații neașteptate

Cum a reușit Carmen Tănase să slăbească

De-a lungul timpului, Carmen Tănase a avut perioade în care s-a confruntat cu problema kilogramelor în plus. Cu toate acestea, de data aceasta pare că a obținut cu adevărat o victorie în lupta împotriva excesului de greutate.

Pe parcurul vieții, actrița a experimentat diverse diete stricte, însă în multe cazuri, kilogramele pierdute reveneau rapid, ceea ce îi provoca frustrare și dezamăgire.

Lunile trecute, Carmen Tănase a fost invitată la un podcast, unde a vorbit deschis despre procesul său de slăbire.

Este un lucru demn de mândrie faptul că vedeta a reușit să piardă 10 kilograme în aproximativ două luni.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ceea ce este remarcabil este faptul că Carmen Tănase a optat pentru un regim alimentar care este de obicei recomandat persoanelor care suferă de diabet.

Această transformare impresionantă arată nu doar dedicarea și voința actriței, ci și importanța alegerilor alimentare sănătoase în procesul de menținere a unei greutăți corporale ideale și a unei stări de sănătate optime. Carmen Tănase este un exemplu de inspirație pentru cei care își doresc să-și îmbunătățească stilul de viață și să adopte obiceiuri alimentare mai sănătoase.

„O dietă care e făcută acum 42 de ani, că am studiat, am citit despre ea, pentru diabetici în principiu, pentru că ăia trebuie să mănânce hipocaloric și să aibă totuși și nutrienți, nu pot să trăiască cu șase frunze

de salată, și oamenii ăia s-au gândit cum facem noi, să îi ajutăm pe ei să aibă și tot ce le trebuie pentru o zi de activitate, dar să fie și hipocaloric. Și au inventat această dietă, care se cheamă Nupo. Doamne, eu nu înțeleg cum Dumnezeu nu am făcut-o până acum că am făcut toate prostiile posibile, tot ce am găsit în revistă, și prin toate site-urile. Nu a existat regim de slăbire și eu să nu-l fac.
Făceam pac, slăbeam, după aia puneam la loc. Apoi prin turnee, e greu să te duci cu casolete, mâncam prin benzinării, (…) de când sunt cu astea, vai de mine. Nu îmi vine să cred. Trăiesc un miracol. De două luni”,
a spus actrița, în cadrul unui podcast.

Carmen Tănase este foarte dură cu propria persoană

Deși este apreciată și admirată pentru talentul și cariera sa de succes în lumea artistică, Carmen Tănase manifestă o atitudine de autodisciplină și determinare remarcabilă.

Ea recunoaște că, indiferent de câte realizări remarcabile a avut de-a lungul anilor, există mereu spațiu pentru creștere și îmbunătățire. Această sete continuă de a învăța și de a se perfecționa este una dintre caracteristicile definitorii ale personalității sale.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Tot timpul sunt critică cu mine. Eu nu mă prea plac. Foarte rar se întâmplă să zic da, uite aici mi-a ieșit. Întotdeauna e loc de mai bine și abia după ce fac un rol și mă uit îmi dau seama că aș fi putut mai bine. Sunt un om foarte critic cu mine. Dacă e un critic de-al meu, acela sunt eu. Mă uit ca să știu ce am de făcut data următoare. Să știu ce aș putea să întreb, să văd cum dau la cameră dintr-o anumită poziție. Sunt multe lucruri tehnice pe care le înveți pe parcurs făcând și văzând”, a spus Carmen Tănase.

Citește și: ,,Nu este imposibil să construiesc o poveste frumoasă.” Prin ce sacrificii a trecut Denisa Tănase pentru succesul de care are parte acum. Ce a declarat artista despre afacerile cu care se ocupă în prezent

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

“În 2022 a fost cea de-a 12-a scrisoare și ultima. Așa am și intitulat-o. Anul acesta nu am mai continuat!” Ce a declarat unul dintre bunii prieteni ai Mădălinei Manole, astăzi, când se împlinesc 13 ani de la trecerea sa în neființă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies