”Nu încercăm să furăm pe nimeni.” Tzancă Uraganu, dezvăluiri despre neregulile găsite de ANPC în shaormeria lui

”Nu încercăm să furăm pe nimeni.” Tzancă Uraganu, dezvăluiri despre neregulile găsite de ANPC în shaormeria lui
”Nu încercăm să furăm pe nimeni.” Tzancă Uraganu, dezvăluiri despre neregulile găsite de ANPC în shaormeria lui

Tzancă Uraganu a reușit să își redeschidă, într-un final, shaormeria din București. Manelistul a făcut câteva dezvăluiri despre ce au găsit inspectorii ANPC în restaurantul său!

Recent, Tzancă Uraganu și-a deschis un fast-food în Capitală care a făcut furori încă de la început. Din păcate, după un control ANPC, shaormeria a trebuit să fie închisă după ce au fost găsite câteva nereguli. Astfel, manelistul a făcut declarații pe rețelele de socializare despre motivele pentru care s-a închis shaormeria pentru 24 de ore. Cu toate astea, Tzancă Uraganu a anunțat că și-a redeschis restaurantul de tip fast-food.

După numeroase zvonuri, artistul a dorit să facă lumină și să-și liniștească fanii cu privire la calitatea excepțională pe care le au toate produsele și ingredientele.

Citește și: Tzancă Uraganu va fi din nou tătic! Alina Marymar și artistul sunt în al nouălea cer

Tzancă Uraganu, dezvăluiri despre neregulile găsite de ANPC în shaormeria lui[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Tzancă Uraganu, dezvăluiri despre motivele pentru care shaormeria lui a fost închisă

Inspectorii ANPC au descoperit în shaormeria lui Tzancă mici detalii care nu au fost puse la punct, dar care se puteau rezolva rapid. Printre ele se numără temperatura de depozitare în frigider a sosurilor care, potrivit regulamentului, ar fi trebuit ținute între 4 și 8 grade, pe când Tzancă Uraganu le avea depozitate la 9 grade.

O altă măsură a fost reamplasarea sosurilor în recipiente din inox din cutiile de proveniență. Astfel, Tzancă Uraganu le-a spus fanilor că tot ceea ce vinde în shaormeria sa, atât în Ploiești, cât și în București, este calitativă întotdeauna. Totodată, artistul a mai precizat că, fiind la început în acest domeniu, este normal să nu știe toate informațiile organizatorice necesare.

„După cum știe toată lumea, shaormeria de la București, și chiar Ploiești, dar la Ploiești, pentru că am vrut eu, au fost închise câteva zile.

Cea de la București trebuia închisă doar pentru 24 de ore, pentru că au venit cei de la ANPC și au găsit niște mici detalii, așa pot să spun. Toată lumea m-a întrebat, am văzut și comentarii, și postări.. M-au sunat și televiziuni, că ce s-a întâmplat? Alții m-au întrebat, poate că voiau să mănânce, alții au întrebat probabil că se bucurau. În legătură cu shaormeria de la București, vreau să vă spun că a fost închisă din următoarele mici probleme, aș putea să spun.
Eu sunt în acest domeniu la început, așa cum am fost și-n muzică. Până am devenit un profesionist în muzică, a durat. Am făcut greșeli, dar așa e în orice meserie (…) Deci, probleme au fost următoarele, așa din ce știu eu: maioneza și toate sosurile, în loc să fie ținute la frigider între 4 și 8 grade la frigider, au fost la 9. Am avut o folie pe frigiderul pe care l-am cumpărat și a trebuit să o dăm jos, o altă mică problemă.
Să nu se înțeleagă că la noi există vreodată și nici nu va exista vreodată mâncarea să nu fie bună, proaspătă sau să fie expirată, cum au găsit la alte restaurante (…) La noi se face shaorma foarte mare. Noi nu ne batem joc de nimeni, nu încercăm să furăm pe nimeni, de aia ne ajută Dumnezeu. Am făcut acest live, chiar în ziua în care s-a deschis. Trebuia să deschidem mai devreme, de câteva zile, dar am fost plecați și nu am avut când.
Domnii ne-au dat acordul. La noi este curățenie exemplară.”
, a declarat Tzancă Uraganu pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Citește și: Ce a postat Tzancă Uraganu pe rețelele de socializare. Artistul nu a uitat că a plecat de jos

Tzancă Uraganu, dezvăluiri despre neregulile găsite de ANPC în shaormeria lui[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Tzancă Uraganu va fi din nou tătic! Alina Marymar și artistul sunt în al nouălea cer

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Claudiu Molnar, mesaj cutremurător la trei săptămâni de la înmormântarea Ancăi Molnar: „Mă topesc de al tău dor”. Gestul sfâșietor făcut de bărbatul îndurerat la mormântul soției

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies