“Nu înțelegea anumite lucruri, anumite aspecte!” Cove, mărturisiri despre căsnicia cu Florentina

“Nu înțelegea anumite lucruri, anumite aspecte!” Cove, mărturisiri despre căsnicia cu Florentina
“Nu înțelegea anumite lucruri, anumite aspecte!” Cove, mărturisiri despre căsnicia cu Florentina

Cove, pe numele său real Gabriel Coveșeanu, se bucură de o căsnicie de 10 ani alături de Florentina, de profesie medic ginecolog. Vedeta are un fiu din mariajul actual, și încă un copil dintr-o relație din trecut.

Încă din anul 2013, Cove și aleasa inimii sale, Florentina, au decis să își unească destinele în fața lui Dumnezeu. Recent, îndrăgitul prezentator a oferit mai multe detalii despre relația strânsă pe care o are cu soția sa, în cadrul unui interviu. Astfel, vedeta a povestit despre cum reușește să găsească soluții pentru diverse probleme apărute în viața de cuplu, alegând întotdeauna să discute, însă niciodată în prezența copiilor săi.

„În familie este important să ai o atmosferă plăcută! Nu sunt adeptul certurilor, tensiunilor. Copiii mei nu m-am văzut niciodată certându-mă cu Flori, chiar dacă am avut disensiuni sau poate am avut și noi niște discuții ale noastre, le-am făcut separat. Niciodată de față cu ei nu ne manifestăm pentru că așa mi se pare corect. Am mai învățat un lucru, apropo de asta. Atunci când ai ceva de spus sau când consideri tu că ți s-a întâmplat ceva, o nedreptate, stai un pic și gândește-te, nu o zice din prima! Mai lasă un pic, un timp,

și spune-o după aia. Și vezi că după aia s-ar putea să ți se pară că nu mai e chiar așa de negru cum părea la început. Îți trebuie un pic de răbdare și, slavă Domnului, noi reușim asta de câțiva ani buni”, a spus Cove, conform unica.ro.

Citește și: „Are niște nemulțumiri.” Ce a spus Cove, după ce Ioana Ginghină a declarat că sunt într-un conflict

Cove, mărturisiri despre căsnicia cu Florentina[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cove, mărturisiri despre căsnicia cu Florentina

Mai mult decât atât, prezentatorul TV a dezvăluit și cum a făcut cunoștință cu soția  lui și, totodată, care au fost motivele de gelozie dintre cei doi, la începutul relației. Mai precis, acestea au apărut din cauza faptului că cei doi veneau din domenii extrem de diferite, respectiv zona artistică și domeniul medical, iar soția lui nu reușea să înțeleagă anumite aspecte.

„Aveam niște prieteni comuni, ne-am cunoscut, nu ne-am simpatizat și ne-am văzut de viață. Eu aveam o oarecare notorietate la momentul ăla, dumneaei părea total dezinteresată de acest aspect. Nu că mă deranja lucrul ăsta, mi s-a părut așa… După care ne-am reîntâlnit în același cerc de prieteni, am mai povestit de una, de alta și ne-am dat seama că, totuși, nu suntem chiar atât de diferiți, că avem același simț al umorului.

Am avut (n.r. – discuții pe tema geloziei), la început, atunci când noi ne-am cunoscut, soția mea nefiind dintr-o zonă artistică, ea vine din domeniul medical. Și nu înțelegea anumite lucruri, anumite aspecte, după care ușor, ușor s-a autoeducat. A făcut lucrul ăsta pentru că altfel nu, n-am fi putut să conviețuim împreună. Adică nu m-aș fi simțit nici eu confortabil”, a mai spus el.

Citește și: „Am luat undeva la 20 de kg.” Cine este vedeta din România care a luat hormoni pentru a se înălța, dar s-a îngrășat vizibil

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cove, mărturisiri despre căsnicia cu Florentina[Sursa foto: Instagram]

De asemenea, Cove a vorbit și despre copiii săi cu care încearcă să fie atât tatăl lor în anumite momente, cât și prietenul lor.

„Când e să fiu serios, sunt serios, când e să glumim, glumim, ne prostim, mergem în vacanțe, ne distrăm, e ok. Când e de școală, e de școală, când e de făcut o treabă serioasă, e de făcut o treabă serioasă.

Adică, nu le amestecăm!”, a mai adăugat Cove, pentru sursa citată anterior.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

”Vreau să scap de acolo.” Ioana Popescu, la un pas de divorț! Soțul ei nu vrea să locuiască în aceeași casă cu ea

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies