Nu lasa rutina sa iti afecteze relatia!  Noi iti propunem cateva activitati pe care sa le incerci cu iubitul tau

Nu lasa rutina sa iti afecteze relatia!  Noi iti propunem cateva activitati pe care sa le incerci cu iubitul tau
Nu lasa rutina sa iti afecteze relatia!  Noi iti propunem cateva activitati pe care sa le incerci cu iubitul tau

Nu iti trebuie foarte multi bani ca sa faci in fiecare weekend ceva diferit. Uite cateva idei de activitati pe care le poti intreprinde alaturi de iubitul tau.

Excursie de o zi- este o idee excelenta. Alege ca destinatie un loc pe care ai vrut mereu  sa il vizitezi.

Gatiti impreuna -  incercati in fiecare weekend retete noi si contribuiti amandoi la realizarea acestora. Rasfatati-va cu un pahar de vin in timp ce gatiti si vei vedea  ca se creeaza un moment bun pentru a intari legatura dintre voi.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Daca nu plecati de acasa nu inseamna ca trebuie

sa fie plictisitor. Jocurile video sunt fun!

Cum ti se pare idea unui maraton de film? Nu trebuie decat sa te aprovizionezi cu popcorn si sa faci o lista de filme pe placul vostru.

Acum ca tot vine primavara poti sa programezi pentru weekendul urmator un picnic. Mergi in parc, asezi o patura pe iarba si te bucuri de vremea frumoasa si gustarile pregatite de acasa.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Metoda de înțărcare pe care a folosit-o Ileana Sterp pentru fiul ei cel mic, Damir. „Emoțional este foarte greu, am plâns, am suferit în interiorul meu!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies