„Nu m-am dus să îi deranjez.” Ce a declarat Dinu Maxer, după ce a dat nas în nas cu Deea și noul său iubit

„Nu m-am dus să îi deranjez.” Ce a declarat Dinu Maxer, după ce a dat nas în nas cu Deea și noul său iubit
„Nu m-am dus să îi deranjez.” Ce a declarat Dinu Maxer, după ce a dat nas în nas cu Deea și noul său iubit

Dinu și Deea Maxer au finalizat procedura de divorț în luna martie a acestui an, după aproape două decenii de căsnicie.

De atunci, fiecare dintre ei și-a început propria călătorie în dragoste. Deea și-a găsit deja partenerul potrivit, în timp ce Dinu încă mai caută femeia ideală pentru a-i împlini sufletul.

Citește și: „Acum mă simt mai cuceritor decât înainte.” Dinu Maxer își caută parteneră! Cum vrea artistul să arate femeia de lângă el

Dinu și Deea Maxer s-au ignorat total la un eveniment

Cu toate că au decis să se separe, cei doi foști soți au reușit să mențină o relație normală, în interesul celor doi copii pe care îi au împreună și pentru care au o custodie comună. Comunicarea între ei este frecventă și se întâlnesc des, deoarece locuiesc în același bloc de apartamente.

Chiar și așa, în ultima perioadă, au evitat să se intersecteze pe cât posibil.

La un eveniment monden la care amândoi au participat, Deea a fost alătur de noul său partener, iar cei doi artiști nu s-au adresat nici măcar un salut reciproc.

Dinu Maxer a povestit că l-a observat pe fosta sa parteneră printre ceilalți invitați, dar s-a abținut să-i perturbe în vreun fel, nici măcar printr-un salut. Artistul subliniază că nici Deea nu a făcut niciun gest în direcția lui.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Dinu Maxer consideră că lipsa lor de interacțiune directă se datorează faptului că, înainte de evenimentul monden, au discutat ceea ce trebuiau să discute prin mesaje.

„Culmea este că nu am reușit să ne salutăm. Ne-am văzut reciproc, eu nu m-am dus să îi deranjez.

Am văzut că ea a stat mai mult acolo, nu au venit spre noi. Înainte să ajung la eveniment vorbeam despre cine o ia pe Maysa în weekend, așa că nu mai avea rost să ne salutăm”, a declarat Dinu Maxer, la un post de televiziune.

Dinu Maxer nu are nico veste despre viața amoroasă

În timp ce Deea a apărut însoțită de cineva, Dinu a rămas singur și afirmă că încă nu are nicio veste de dat despre viața sa amoroasă.

El rămâne în continuare singur, fără să fie copleșit de atenția femeilor, dar este deschis iubirii și promite că atunci când se va întâmpla minunea, va face totul public, asigurând pe toată lumea în acest sens.

Citește și: „Trebuie să recunosc că ne-am aruncat într-o aventură amoroasă.” Ce au făcut Deea și Dinu Maxer cu câteva săptămâni înainte să meargă pe drumuri separate

 

 

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

„Și-a câștigat, în timp, dreptul de a fi aproape de copiii mei.” Deea Maxer a vorbit despre cum a acceptat ca noul iubit să intre în viața copiilor săi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies