”Nu mă interesează ce spune acest om.” Jador, prima reacție după ce Bogdan Mocanu a declarat că prietenia lor a luat sfârșit

”Nu mă interesează ce spune acest om.” Jador, prima reacție după ce Bogdan Mocanu a declarat că prietenia lor a luat sfârșit
”Nu mă interesează ce spune acest om.” Jador, prima reacție după ce Bogdan Mocanu a declarat că prietenia lor a luat sfârșit

Noul scandal dintre Jador și Bogdan Mocanu zguduie lumea showbiz-ului românesc. Iată ce au dezvăluit cei doi artiști unul despre celălalt!

Foștii concurenți ai emisiunii “Puterea Dragostei” au legat o prietenie extrem de strânsă, care a rezistat chiar și după ce emisiunea s-a terminat. Jador și Bogdan Mocanu, au întâmpinat de-a lungul vremii diverse neînțelegeri, însă mereu a existat o cale de mijloc pentru ca prietenia lor să rămână unită. Din nefericire, un nou scandal a apărut între cei doi artiști, iar în prezent pare că nu mai este loc de împăcare.

Jador, prima reacție după declarațiile lui Bogdan Mocanu referitoare la prietenia lor

Bogdan Mocanu a mărturisit pentru WOWbiz faptul că, de când s-a sfârșit colaborarea cu Nicolas Sax, prietenul lui dă banii pe melodii proaste pe la diferite studiouri, dar îl și bârfește pe acesta pe la spate. Astfel, în urmă cu puțin timp, Jador a oferit primele declarații referitoare la vorbele spuse de Bogdan, mărturisind că nu-l interesează ce spune acesta.

„Nu mă interesează ce spune acest om. Chiar nu mă mai interesează, asta îți spune fratele tău”, a spus artistul, potrivit Fanatik.

Jador, prima reacție după ce Bogdan Mocanu a declarat că prietenia lor a luat sfârșit[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Bogdan Mocanu era convins că Jador îl va căuta

Totodată, Bogdan Mocanu a precizat că era sigur de faptul că manelistul va dori să vorbească cu el, însă acesta nu își mai dorește să tragă de prietenia lor, deoarece nu mai funcționează. Vedeta a mai dezvăluit că amândoi au trecut prin multe momente împreună, au împărțit același pat și aceeași farfurie, dar și că s-au ajutat și susținut unul pe celălalt. Însă, cântărețul consideră că nu are nevoie de Jador în continuarea carierei lui profesionale. 

„Asta e dacă nu dă doi lei pe ce spun, dar în curând o să dea mai mult de doi lei. O să vrea ca vorbele mele să aibă un preț. O să mă caute el. Au fost mai multe chestii (n.r.: întrebat, concret, cum de s-a ajuns aici). Am ajuns la saturație. N-o să trag de o prietenie. De fiecare dată l-am ajutat, și cu texte, și cu munca pe YouTube.

Stăteam ore în studio, am făcut aproape un album întreg. Nu am așteptat nimic în schimb. Nu m-a sunat vreodată să mă întrebe dacă sunt bine. Eu văd prietenia altfel. El nu înțelege pe nimeni. Am dormit în același pat, am mâncat din aceeași farfurie. Poate și eu am fost vinovat și a mai trecut și el cu vederea. Nu e o lume în care poți să-ți faci prieteni. Hai să pornim un business, hai să agățăm gagici, dar nu există prietenie.
Cred că în unele contexte l-am motivat. A fost constructiv tot procesul ăsta. Ne-am scos unul pe altul din anonimat. Ne-am ajutat cu ce s-a putut, cât s-a putut. Eu n-am nevoie de el să fiu Bogdan Mocanu. Dacă nu se poate să fie prieten, e ok. Nu-l poți numi prieten pe un om pe care îl convingi să facă niște chestii”
, a declarat Bogdan, potrivit aceleiași surse.

Citește și: ”Îți voi da 500 de dolari, de două ori pe săptămână.” Jador a postat în mediul online mesajele indecente pe care le primește

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Jador, prima reacție după ce Bogdan Mocanu a declarat că prietenia lor a luat sfârșit[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Dacă sunt găsiți.” Cum își poate recupera Jador banii care i-au fost furați



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

„Să vină asistenta și poliția.” Jador s-a accidentat, în urmă cu o seară

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies