„Nu mă veți mai vedea niciodată în vacanțe la noi la mare.” Din ce motiv nu merge Andreea Marin la mare în România?

„Nu mă veți mai vedea niciodată în vacanțe la noi la mare.” Din ce motiv nu merge Andreea Marin la mare în România?
„Nu mă veți mai vedea niciodată în vacanțe la noi la mare.” Din ce motiv nu merge Andreea Marin la mare în România?

Mai multe personalități publice au exprimat opinii negative despre litoralul românesc.

 Acestea consideră că prețurile ridicate și nivelul de igienă precar sunt motivele principale pentru care preferă să aleagă destinații de vacanță în străinătate, afectând astfel turismul din România.

Citește și: „Oricum eram sigură că o să dezamăgesc.” Cum a reacționat Delia, după ce mai mulți oameni au huiduit-o în timpul unui concert

Din ce motiv nu merge Andreea Marin la mare în România

Andreea Marin se numără printre aceste persoane, deși are un motiv personal diferit. În copilărie, vedeta obișnuia să petreacă multe vacanțe la litoralul românesc, dar un tragic accident în care și-a pierdut mama când avea doar 9 ani a făcut-o să nu mai dorească să revină niciodată în acele locuri. Incidentul a avut loc în timpul unui drum de întoarcere de la mare, iar Andreea a fost martoră la momentele de groază.

„Nu mă veți mai vedea niciodată în vacanțe la noi la mare. E o chestiune personală. E o durere care, deși lăsată trecutului, nu are cum să nu lase rădăcini în mine”, a spus Andreea Marin în cadrul unei emisiuni TV.

 Din ce motiv nu merge Andreea Marin la mare în România
Din ce motiv nu merge Andreea Marin la mare în România[Sursa foto: Facebook]

Andreea Marin își amintește cu groază de accidentul tragic

Chiar și după mai mult de 30 de ani de la acel tragic eveniment, Andreea Marin își amintește încă fragmente dureroase care rămân vii în memoria sa.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 Mama ei, care a luptat din toate puterile să-și salveze copiii, a pierdut lupta cu viața și a lăsat un mare gol în sufletul Andreei Marin.

„Tata a fost aruncat din mașină. Lovitura a fost pe partea mea și a mamei, mama a sărit ca să ne apere pe noi, iar eu eram cu jumătate de corp în mașina noastră, cu jumătate de corp în autobuzul care a intrat în noi.

Nu mi s-a întâmplat vreo ruptură, vreo fractură, însă mama a fost rău. Nu mai putea să rostească niciun cuvânt. O coastă care s-a rupt i-a străpuns inima”, a povestit Andreea Marin, în urmă cu ceva timp.

Cea mai importantă amintire pe care o are cu mama sa

Până în prezent, Andreea Marin își amintește cu drag de mângâierile blânde ale mamei sale, pe care le simțea la fiecare început al zilei.

Chiar dacă nu a avut privilegiul de a petrece mulți ani alături de mama sa, vedeta se străduiește să transmită fiicei sale, Violeta, tot ceea ce a învățat și a moștenit de la ea.

„Amintirea cea mai pregnantă, pe care o am legată de mama mea, este cea a dimineților în care ea venea și îmi punea palma pe frunte. Ziua începea cu o mângâiere și, dacă închid ochii acum, pur și simplu o simt fizic.

O energie și o căldură care mă trezea la viață. Totul pornea în corpul meu și e de neuitat. Pur și simplu nu pot să uit această senzație. Pentru că am reținut-o, încerc să i-o ofer și eu fiicei mele, Violeta”, a mai spus Andreea Marin, conform libertatea.

 Din ce motiv nu merge Andreea Marin la mare în România
Din ce motiv nu merge Andreea Marin la mare în România[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Sebastian așteaptă o fată nouă în Casa iubirii? Concurentul a dezvăluit motivul despărțirii dintre el și Roberta: "Am deschis ochii!"- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Citește și: „Partenerul meu de viață îmi este mereu alături.” Andreea Marin a fost cuprinsă de emoții, după ce fiica ei, Violeta, a defilat alături de fratele ei mai mare, Radu Ștefan Bănică. Momentul a fost unul de excepție

 

 

 

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cum să prepari pâinea care nu îngrașă. Andreea Marin a dezvăluit care este propria ei rețetă

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți are Açelya Devrim Yılhan, actrița care joacă rolul Hasibe, mama celor patru frați Derenoglu din serialul Vinovați de iubire! Iată cum arăta celebra actriță în urmă cu 14 ani, la început de carieră

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies