„Nu mai am nimic de-a face cu ea.” Cum a reacționat fostul soț al Franciscăi, după ce a aflat că este într-o relație cu TJ Miles

„Nu mai am nimic de-a face cu ea.” Cum a reacționat fostul soț al Franciscăi, după ce a aflat că este într-o relație cu TJ Miles
„Nu mai am nimic de-a face cu ea.” Cum a reacționat fostul soț al Franciscăi, după ce a aflat că este într-o relație cu TJ Miles

Bogdan Lățescu este fostul soț al Franciscăi, iar în urmă cu puțin timp, a aflat că cea cu care a trăit o poveste de dragoste este acum împreună cu TJ Miles. Cum a reacționat bărbatul!

Iată care a fost reacția lui Bogdan Lățescu, după ce a aflat că cea cu care a fost căsătorit este acum împreună cu TJ Miles!

Citește și: „Ei nu îi plac măscăricii.” Ce a spus fostul soț al Franciscăi despre TJ Miles

Bogdan Lățescu, prima reacție după ce Francisca și TJ Miles au recunoscut că sunt împreună

Francisca și TJ Miles au dezvăluit că sunt într-o relație în cadrul unei emisiuni TV. Deși existau zvonuri despre aceștia de câteva luni, niciunul nu confirmase anterior că între ei ar fi mai mult decât o simplă prietenie.

În plus, atunci când au apărut zvonurile că Francisca l-ar înșela pe Bogdan Lățescu cu tiktoker-ul TJ Miles, Bogdan a negat această afirmație și a declarat că cea cu care a fost căsătorit doar colaborează cu TJ Miles la diferite proiecte online.

Bogdan nu a fost surprins în momentul în care a aflat că Francisca este împreună cu TJ Miles și a mărturisit că nu mai are niciun sentiment pentru fosta sa parteneră. El consideră că nu mai este problema lui ce face fosta sa soție și nici cu cine este într-o relație.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Sportivul a afirmat că se simte foarte bine după divorț și că începând cu luna octombrie, Francisca nu mai reprezintă niciun interes pentru el. În trecut, Bogdan Lățescu a declarat că TJ Miles nu ar putea fi cu Francisca deoarece conducerea mașinii sale este pe partea dreaptă, ceea ce sugerează că nu ar fi un heterosexual convins.

Este treaba lor, îți spun sincer. Nu mă interesează absolut deloc.

Nu am nimic de declarat despre noua ei relație. Eu sunt un om divorțat. Din luna octombrie nu mai am nimic de-a face cu ea. Eu sunt foarte ok pe plan personal. Repet, e fix treaba lor”, a mărturisit Bogdan Lățescu, potrivit Fanatik.

Ce a declarat Bogdan, după divorț

Pe data de 12 ianuarie, la scurt timp după ce a anunțat divorțul de Francisca, Bogdan a declarat că menține o relație de prietenie cu aceasta.

Însă de atunci, se pare că lucrurile s-au schimbat semnificativ. Conform informațiilor prezentate mai sus, Bogdan nu mai are nicio dorință de a fi asociat cu fosta sa soție și nu se simte afectat de noua ei relație.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Păstrăm relația de prietenie. Am considerat că e mai bine așa. Noi eram într-o oarecare tensiune, să zic așa, de asta nu-mi plac chestiile astea în România, că se face tam-tam din orice.Îți spun doar atât: motivul principal al divorțului a fost că ea a pus cariera pe primul loc și nu mi-a picat bine. Eu știu că familia e cea mai importantă și apoi cariera”,  spunea Lățescu la începutul anului.

Citește și: „A fost o căsnicie frumoasă.” Francisca și Bogdan Lățescu au pus capăt relației de 10 ani

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„Ei nu îi plac măscăricii.” Ce a spus fostul soț al Franciscăi despre TJ Miles

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies