„Nu mai am putere să vorbesc, mă simt moleșită. Viața este prea mizerabilă și nu prea am putut să-mi fac dreptate!” Maria Ilioiu a încercat să-și pună capăt zilelor, după ce s-a luptat cu depresie

„Nu mai am putere să vorbesc, mă simt moleșită. Viața este prea mizerabilă și nu prea am putut să-mi fac dreptate!” Maria Ilioiu a încercat să-și pună capăt zilelor, după ce s-a luptat cu depresie
„Nu mai am putere să vorbesc, mă simt moleșită. Viața este prea mizerabilă și nu prea am putut să-mi fac dreptate!” Maria Ilioiu a încercat să-și pună capăt zilelor, după ce s-a luptat cu depresie

Maria Ilioiu trece prin momente grele. Se pare că fosta ispită a trecut prin episoade depresive și a fost la un pas să își pună capăt zilelor.

În timpul unui live, de pe rețelele de socializare, vedeta a povestit că a consumat foarte multe pastile, iar în timp ce conversa cu cei care o urmăreau, se putea observa cu claritate că nu se mai poate concentra deloc, iar cuvintele îi veneau foarte greu.

După ce a văzut aceste imagini, Nicoleta Dragne a rugat-o pe prietena sa Lolrelai să se ducă la Maria acasă pentru a vedea care este starea ei.

Se pare că în momentul în care Lolrelai a ajuns acasă la ea, fosta ispita fusese deja transportată la spital, deoarece iubitul ei a găsit-o într-o stare foarte gravă în propria ei locuință, după ce a consumat o cantitate foarte mare de pastile.

Citește și: „El mă privea într-un fel.” Maria Ilioiu a vorbit despre idila cu Dinu Maxer. Fosta ispită a dat cărțile pe față

Maria Ilioiu a încercat să-și pună capăt zilelor

Maria Ilioiu nu a primit cel mai bun tratament în ultima perioadă, motiv pentru care a decis să apeleze la această metodă. Se pare că umilința pe care a primit-o de nenumărate ori a adus-o în punctul în care să își dorească să nu mai trăiască.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ultimele două luni au fost foarte grele pentru fosta ispită. Aceasta a simțit nevoia să se izoleze de toată lumea și nu a mai avut deloc grijă de ea. Din păcate, depresia și-a spus cuvântul, iar stările ei erau din ce în ce mai rele.

Maria Ilioiu a trecut prin momente extrem de dificile în viața ei. Ea a vorbit cu sinceritate despre lupta ei cu depresia și anxietatea, dezvăluind că a fost o perioadă în care a simțit că viața ei s-a prăbușit.

Aceste sentimente au fost alimentate de o serie de greutăți, inclusiv experiențe dureroase din trecut și provocări actuale.

Maria a împărtășit că s-a simțit copleșită de anxietate și că a luat pastile pentru a face față acestei stări. Depresia și tulburările de anxietate au avut un impact profund asupra ei, ducând-o să se izoleze și să se simtă moleșită. Ea a mărturisit că a avut dificultăți în a-și găsi forța pentru a face față situației.

Cu toate că a încercat să găsească sprijin în relația ei cu iubitul ei, fosta ispită a recunoscut că acest sprijin nu a fost întotdeauna suficient pentru a depăși aceste dificultăți. Ea a subliniat că tulburările mentale și stresul post-traumatic au influențat profund modul în care percepe lumea și pe sine.

„Am avut foarte supărări în viața asta. Vorbesc foarte greu, pentru că am luat pastile, sper că am luat destule, mi s-a luat de mizeriile vieții.

Am fost denigrată și am fost pusă în niște ipostaze cum n-am fost pusă niciodată, am fost umilită, înjosit, denigrat, dacă ați ști voi prin câte am trecut la filmări și câte mizerii mi-au făcut, n-am putut să spun. Nu mai am putere să vorbesc, mă simt moleșită, mă simt așa de peste 2 luni de zile, sufăr de depresie cu anxietate. Nu vă luați după mine, vă rog, nu vă luați, viața este frumoasă, nu vă lăsați să cădeți, fiți psihopați, încercați  să nu aveți empatie, pentru că veți suferi.
Mie mi-a păsat foarte mult de oamenii din jur, de părinții mei de care, nu știu, tata mi-a dat tot ce a avut el mai bun. Eu nu pot să-l răsplătesc pentru că am intrat în depresie de 2 luni de zile. Se numește tulburare afectivă. M-am luptat cu procesele, să încerc să-mi fac și eu dreptate aici la față, dar viața este prea mizerabilă și nu prea am putut să-mi fac dreptate. Au fost foarte mult și mi-a fost foarte greu 2 luni de zile. Mă simt mai bine acum că vorbesc, aveam anxietăți, îmi era frică să ies pe afară, m-am izolat. Intrați pe YouTube și interesați-vă să vedeți ce înseamnă depresia și cât de periculoasă este. Vina mea este că n-am apelat aproape la nimeni să mă salveze, să încerce să mă ajute. Am aplecat la iubitul meu pe care îl am de 7 ani, o relație toxică. Ce să zic, a încercat să mă facă să văd lucrurile bune, dar depresia sau afecțiunea psihică, stresul post-traumatic te afectează maxim. Am o peliculă pe creier pe care nu pot să o scot  și pe care nu pot să o dau la o parte și să încep să mă bucur de viață. Nu mai ma putere și e vina mea, pentru că 2 luni de zile a fost foarte greu, pentru că n-am mai putut să mă mai ocup de mine și nu mai simt că am capacitatea  să am grijă de mine atât de mult. Stres a acumulat creierul meu din toate părțile. Nu știu cât veți înțelege, pentru că dacă vorbeam mai bine aș fi vorbit mai coerent, dar m-am lăsat, am zis că o să treacă, m-am interesat despre boli, le-am atras, frumoșii mei. Încep să amețesc, m-am tot gândit... vai, nu mai pot să vorbesc de la pastile, am luat foarte multe, nu am vrut niciodată să mor, am fost cel mai pozitiv om, până am întâlnit un am care era negativist și mi-a tras totul negativ asupra mea. Am fost un om independent, am vândut o casă...”, a
spus Maria Ilioiu în mediul online.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Lolrelai, ultimele informații despre starea prietenei sale

Lorelai a informat că se îndreaptă către locuința Mariei în aproximativ 15 minute. Ea a încercat să o contacteze telefonic pe Nico, dar a observat că Nico răspunsese la povestea ei de pe rețelele de socializare, indicând astfel că va mai dura 15 minute până când va ajunge la Maria. Lorelai a promis că va menține legătura cu iubitul Mariei pentru a afla ultimele noutăți.

„Ajung în 15 minute la Maria, Nico, asta ca să știi, că am încercat să te sun, dar a văzut că ai răspuns pe story, deci mai am 15 minute până la ea. O să iau acum legătură cu iubitul ei, te țin la curent. Am ajuns la Maria, nu mai este acasă, a ajuns la spital. Momentan este sub supraveghere medicală, este alături de mama ei. Am luat legătura și cu iubitul ei. Cam astea sunt noutățile. A venit salvarea, el a sunat-o pe mama ei și salvarea ulterior și acum este la spital. Am înțeles că a venit salvarea destul de repede și că să sperăm că nu va fi nimic grav. Ideea este că opinia publică de multe ori poate să ducă și la așa ceva, mai ales când ești într-o perioadă mai sensibilă. Știu că a fost bombardată cu mesaje după ultima ieșire a ei de la TV și cred că ar trebui să fim mai atenți când aruncăm cu ură în ceilalți.”, a spus Lolrelai în mediul online.

Citește și: Maria Ilioiu şi-a distrus tenul! Un tratament cosmetic i-a dat viaţa peste cap!

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cine este Octavia Geamănu. “O viață profesională clădită în mod cinstit, cu sacrificii și fără compromisuri, îți oferă o putere nebănuită!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies