”Nu mai comentez!” Ce pensie alimentară primește fiica lui Beyonce de România de la Nicolae Guță. Suma este una cu totul neașteptată

”Nu mai comentez!” Ce pensie alimentară primește fiica lui Beyonce de România de la Nicolae Guță. Suma este una cu totul neașteptată
”Nu mai comentez!” Ce pensie alimentară primește fiica lui Beyonce de România de la Nicolae Guță. Suma este una cu totul neașteptată

Manelistul Nicolae Guță și fosta lui parteneră Mădălina Dumitru au o fiică împreună, care are acum nouă ani. După ce cei aceștia s-au despărțit, fetița locuiește numai cu mama sa, în timp ce Guță îi plătește pensie alimentară.

După o frumoasă poveste de dragoste, care a dus la nașterea micuței Anais, Nicolae Guță și Mădălina Dumitru au hotărât să se despartă. În prezent, manelistul achită pensie alimentară pentru fiica sa, însă nu se implică în viața acesteia.

Citește și: „Mi s-a tăbăcit pielea de atâtea dezamăgiri.” Maria Loga a vorbit despre căsniciile care nu au mers. Artista și-a deschis sufletul în fața tuturor

Ce pensie alimentară primește fiica lui Beyonce de România de la Nicolae Guță

După relațiile cu mai multe femei din România, Nicolae Guță are 12 copii. În urmă cu zece ani, manelistul a devenit tatăl lui Anais, după povestea de dragoste cu „Beyonce de România", fiind al zecelea copil al său.

Cei doi s-au despărțit la scurt timp după nașterea fetiței, iar acum Nicolae Guță plătește o pensie alimentară destul de mică, de 270 de lei, însă uneori oferă 300 de lei, iar în perioadele de sărbători, cum ar fi Paștele sau

Crăciunul, oferă o sumă mai mare. Mădălina Dumitriu a dezvăluit că înainte de Paște, Guță i-a dat 1.000 de lei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Ea a fost copilul numărul 10, apoi a mai făcut doi. Plătește 270 de lei. Nu știu (nr. suma pe care o dă la toți copiii). Nu mai comentez.

Dă 300, ca să fie suma rotundă. Nu pot să zic, s-a mai schimbat puțin. Mi-a pus de Paște 1000 de lei. La Crăciun și la Paște mai pune așa, mai mult, e pensia pe trei luni”, a spus Mădălina, fosta iubită a lui Nicolae Guță.

Nicolae Guță nu păstrează legătura cu toți copiii lui

Manelistul Nicolae Guță nu menține contactul cu copiii săi din cauza partenerei sale actuale care nu este de acord cu acest lucru.

Nicolae Guță a recunoscut că este foarte supărat din acest motiv.

„Regret că nu am un control deplin asupra copiilor mei, pentru că am copii cu mame diferite. Nu vreau să critic mamele lor sau să intru în polemică, dar fiecare dintre noi, referitor la ceea ce gândesc eu și la mamele lor, suntem cu păreri diferite, cu statut diferit și percepții diferite. Doar că eu dacă am rămas de atâția ani în muzică, în picioare și copiii mei au un statut, înseamnă că felul meu de a percepe viața nu a fost greșit.

Mi-aș dori, așa cum am spus, nici stropii de ploaie asupra copiilor mei să nu ajungă. Dat fiind faptul că sunt departe de mine, sunt într-un alt concept al vieții, sub o altă îndrumare, asta pot să spun că e unul dintre regretele mele”, a dezvăluit Guță pentru Spynews.ro.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: „Am început să mănânc paşaportul!” Liviu Guţă a vorbit deschis despre perioada petrecută în puşcărie!

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

„Îmi pare rău că e chestia asta”. Liviu Guță nu a cântat niciodată în București. Care este motivul cunoscutului artist

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies