Nu mai consuma bananele astea! Sunt extrem de periculoase

Nu mai consuma bananele astea! Sunt extrem de periculoase
Nu mai consuma bananele astea! Sunt extrem de periculoase

Bananele ar putea fi pe cale de disparitie din cauza unei boli care deja afecteaza stocul de banane din lume.

Boala, asa numita Panama disease, ameninta existenta bananelor pe care le gasim la rafturile supermarketurilor. Boala se manifesta prin aparitia unei ciuperci numite fusarium care ar preveni ca planta sa nu poata extrage apa si nutrientii din pamant. Odata ce planta este infectata nu exista o metoda de vindecare.

Citeste si:  Apasa punctul asta de langa ureche si slabeste rapid! Medicii sunt socati de aceasta metoda!

Bananele Cavendish nu ar fi primele banane pe cale de disparitie. In trecut, oamenii mancau banane mai gustoase si mai dulci ce se numeau Gros Michel, dar in anii 50 o asemenea boala aproape a eliminat toate bananele Gros Michel. In consecinta, producatorii au trecut la un nou soi, Cavendish Banana, care era mai rezistent la ciuperca.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Mic dejun energizant fara gluten si lactoza! Incearca reteta lui Carmen Bruma!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies