„Nu mai dorm demult cu soțul” Ce s-a întâmplat cu relația dintre Sânziana Buruiană și Nicolae Zuluf

sanziana buruiana
Sânziana Buruiană

Sânziana Buruiană și Nicolae Zuluf sunt căsătoriți de câțiva ani, însă relația lor s-a schimbat mult, în ultimul timp. Cei doi au împreună două fetițe, iar de atunci, viața lor s-a modificat complet. Frumoasa blondină a explicat că a făcut multe sacrificii de când este mamă și mai ales, pentru relația de cuplu, pe care o are cu soțul ei.

Fosta asistentă TV a povestit care este situația dintre ea și fotbalist, de când au început să petreacă mai puțin timp împreună.

„Mai răruț, că-i mai drăguț” Ce a declarat Sânziana Buruiană despre relația cu soțul ei

sanziana buruiana si sotul ei
Sânziana și soțul ei[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: „După trei zile am zis că mor”. Andreea Tonciu, operată de urgență

Încă din anul 2016, Sânziana și Nicolae au devenit părinții unei fete superbe, Izabela.

Ulterior, cei doi au mai făcut un copil, în anul 2020. Rolul de părinți i-a făcut pe cei doi să recurgă la diverse soluții pentru a le fi bine celor mici. Cu toate acestea, sacrificiile pe care le-au făcut, au dus la îndepărtarea lor ca și parteneri de viață. Fosta asistentă TV a mărturisit mai multe detalii despre mariajul cu fotbalistul. Sânziana a declarat că ea și Nicolae nu mai împart același pat, de ani buni.
Se pare că blondina încă își alăptează ambii copii, chiar dacă Izabela are 7. Mai mult, Sânziana doarme cu cele mici.

„Eu dorm în pat cu fetele, în fiecare noapte dormim împreună. Nu mai dorm demult cu soțul. Asta e, mai răruț, că-i mai drăguț! După ce adorm ele, le mai las singure ca să ne mai întâlnim și noi.”, a povestit vedeta.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

De asemenea, blondina a povestit că ea și soțul ei încearcă să mai aibă momente doar pentru ei doi, însă este dificil cu doi copii în casă.

„Dar și așa stăm cu frica-n sân să nu se trezească și să ne prindă. Sper ca atunci când s-or mai mări să pot să-mi reiau și eu locul alături de soț!”, a explicat Sânziana.

Sânziana Buruiană, între viața din România și cea din Ungaria

sanziana buruiana copii
Ce se întâmplă în viața Sânzianei, de când au apărut copiii[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: „Nu mai insistați”. Ce a făcut Simona Halep după ce Toni Iuruc a conformat divorțul

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

De ceva timp, Nicolae Zuluf și Sânziana Buruiană petrec din ce în ce mai mult timp în Ungaria. Cu toate acestea, vedeta a mărturisit că se va întoarce în România, pentru că este imposibil pentru fetițe să urmeze școala sau grădinița în această țară. De asemenea, fosta asistentă TV și-a urmat cariera în Ungaria, acolo unde prezintă o emisiune. Se pare că una din probleme este aceea că Nicolae nu se poate acomoda în Ungaria.

„O dau pe Iza la școală în clasa 0! O să fac naveta în Ungaria, o lună da, una nu! O să fac schimb cu o colega. Nu am ce să fac, pentru că acolo nu e școală în limba română pentru fetițe. Plus că aș da-o și pe cea mică la grădiniță. Iza mi-a promis că nu mai ia sân, gata! Are șapte ani! Ea e dependentă de lapte, bea cam 1 litru pe zi! Un an am stat în Budapesta și toată familia.

E un oraș superb. Eu prezint acolo o emisiune de jocuri interactive în limba romană. Soțul nu prea se poate acomoda în Ungaria, e prea liniște pentru el acolo”, a declarat Sânziana Buruiană.

Citeste si: “Astăzi e ziua ta, o zi frumoasă pentru tine. La mulți ani, Maria!” Mesaje de Sfânta Maria Mică 2022

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

„Momente în care nu mai știi încotro s-o apuci”. Laura Cosoi, dezvăluiri despre problemele din căsnicie

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies