„Nu mai e acasă.” Marilena, soția lui Alexandru Arșinel nu se află într-o stare bună. La opt luni de la moartea celebrului actor, femeia a ajuns la azil

„Nu mai e acasă.” Marilena, soția lui Alexandru Arșinel nu se află într-o stare bună. La opt luni de la moartea celebrului actor, femeia a ajuns la azil
„Nu mai e acasă.” Marilena, soția lui Alexandru Arșinel nu se află într-o stare bună. La opt luni de la moartea celebrului actor, femeia a ajuns la azil

După ce Alexandru Arșinel s-a stins din viață, starea soției sale a devenit din ce în ce mai rea. Bătrâna a ajuns la azil, după ce fiii ei au decis că este cea mai bună soluție.

Soția actorului are parte de îngrijiri foarte bune și este tratată exact așa cum trebuie, având în vedere faptul că nu poate să meargă și este imobilizată într-un scaun cu rotile.

Citește și: Cine este Victor Rebengiuc. „Eu la 4 ani ştiam să citesc şi să socotesc. Bunica mea m-a învăţat asta foarte devreme."

Marilena, soția lui Alexandru Arșinel nu se află într-o stare bună

Soția lui Alexandru Arșinel necesită mereu asistență medicală, iar cea mai optimă soluție pentru ea, astfel încât să poată avea o viață liniștită de acum încolo, a fost să fie admisă într-o instituție de îngrijire specializată care oferă toate serviciile necesare, combinând funcționalitatea unui azil cu cea a unui spital.

„Mama nu-i prea bine. Nu, nu mai e acasă. Acolo (n.r.

la azil) e îngrijită așa cum trebuie”, a declarat Cristian Arșinel, conform Cancan.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Alexandru Arșinel, mereu cu gândul la soția sa, imobilizată în scaun cu rotile

În anul 2016, Marilena Arșinel a ajuns imobilizată într-un scaun cu rotile, ca urmare a unui accident nefericit, în care a căzut pe scări în grădinița în care se afla nepotul său.

După această întâmplare tragică, actorul s-a dedicat îngrijirii constante a soției sale și, chiar și până în momentul decesului, singura sa dorință a fost ca iubita sa soție să se bucure de viață și să aibă o stare de sănătate mai bună.

„Doamne, te-ai ținut de cuvânt. Îți mulțumesc că m-ai lăsat să mă plimb în lumea asta și bună și rea. Și că m-ai ajutat aproape de fiecare dată să ies din încurcătură.

Cu un lucru nu m-ai ajutat, Doamne. Și îți spun în fiecare zi, Doamne ajută-mă. Și te rog, ajută-mă ca Marilena să se simtă mai bine. Ai obligația asta pentru că sunt corect cu tine. Mă închin în fața ta în fiecare zi”, spunea actorul cu lacrimi în ochi într-o emisiune TV.

Citește și: Relația dintre Ramona Olaru și Cătălin Cazacu este pe punctul de a lua sfârșit? “Tu trebuie să îi tolerezi minciunile, dramele, manipulările…”



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Mi se părea ceva ciudat și mi s-a spus că este periculos.” Oana Lis a vorbit despre un diagnostic crunt pe care i l-au pus medicii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies