Culiță Sterp, victima unui fakenews! Presa l-a confundat pe artist cu un Nicolae Sterp, care a ucis un om într-un accident rutier din 2016!

culita sterp nu a provocat accidentul din 2016
Culiță Sterp

Culiță Sterp a avut parte de foarte multe necazuri în ultima vreme. După neplăcutul accident din Cluj, artistul a fost victima unui fakenews. Cum s-a ajuns în situaţia unei simple confuzii de nume, în care celebrul cântăreţ a fost implicat fără voia sa?

O veste tristă a circulat în mediul online, în urmă cu câteva zile. Celebrul interpret de muzică de petrecere era acuzat că ar fi fost implicat într-un accident rutier periculos, în anul 2016. În urma speculațiilor, reieșea că artistul ar fi adormit la volan şi a provocat un accident din care o victimă şi-a pierdut viaţa.

Conform publicației clujust.ro a, Culiță Sterp nu a fost cel care a provocat accidentul din Caransebeş, în anul 2016.

Coincidența de nume a fost cea care a provocat isteria din mediul online. Nicolae Sterp, un bărbat cu același nume, a provocat nefericitul accident din acel an. În urma deciziei Curţii de Apel din Timişoara, Nicolae Sterp a primit o pedeapsă de doi ani şi şase luni de închisoare cu suspendare, pentru ucidere din culpă. Bărbatul a adormit la volan şi a lovit o maşină ce se afla pe carosabil.

Culiță Sterp nu are nicio legătură cu accidentul din anul 2016

Totodată, aceeași sursă a precizat că a luat legătura cu avocatul lui Nicolae Sterp, autorul real al faptei.

Ion Vulpoiu, apărătorul inculpatului a precizat că artistul Culiță Sterp nu are nicio legătură cu accidentul din anul 2016. Coincidența de nume fiind singura legătură dintre cei doi.

Nicolae Sterp deţine un magazin de carne şi lactate în oraşul Reşita. Acesta s-a născut în Sibiu şi nu în Hunedoara şi de asemenea, are vârsta de 35 ani. Încă un indiciu care arată nevinovăția celebrului artist, a fost faptul că, acesta are vârsta de 30 de ani.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

În urma situației create, avocaţii lui Culiță Sterp au decis să facă dreptate şi au pregătit notificări şi acţiuni în justiţie pentru zvonistica propagată în spaţiul virtual. Artistul doreşte să facă dreptate şi să îşi apare imaginea pentru confuzia în care a fost implicat.

Cum s-a ajuns de fapt la această confuzie nefericită

culita sterp stire falsa

Potrivit spynews.ro, in anul 2016,  Culiță Sterp era acuzat ca a omorât o persoană, după ce a produs un accident auto.

Fiul victimei a mărturisit că artistul ar fi adormit la volan şi a lovit din plin un autoturism în care se aflau doi bărbați. De fapt, autorul evenimentului rutier era Nicolae Sterp

 

Citește și: Cel mai profitabil membru dintre frații Sterp pe platformele de socializare! Ce sumă de bani încasează Culiță Sterp anual din Youtube

 

Citește și: “Dumnezeu să-l ierte.” Culiță Sterp, mesaj emoționant la un an de la moartea lui Ion Șmecheru'. Familia Sterp încă îi simte lipsa tânărului

 

Citește și: Culiță Sterp și-a luat bagajul și a plecat de acasă. Imaginile apărute care au uimit fanii



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

“Să îmi dea banii care mi se cuvin.” Iancu Sterp și antrenorul său, mărturisiri despre suma de bani cerută pentru meciurile RXF! Aceștia au vrut să se știe chiar de la ei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies