„Nu mai insistați”. Ce a făcut Simona Halep după ce Toni Iuruc a confirmat divorțul

„Nu mai insistați”. Ce a făcut Simona Halep după ce Toni Iuruc a confirmat divorțul
„Nu mai insistați”. Ce a făcut Simona Halep după ce Toni Iuruc a confirmat divorțul

Toni Iuruc a confirmat ceea ce părea doar o speculație! El și tensimena Simona Halep, divorțează chiar înainte de cununia religioasă.

La câteva ore după ce s-a speculat că Toni Iuruc și Simona Halep divorțează, omul de afaceri a făcut primele declarații.

Dacă în prima declarație bărbatul a dezvăluit că nu poate fi vorba despre un divorț la notar, la doar câteva ore distanță, Toni Iuruc a revenit cu mai multe informații despre vestea care a luat-o pe toată lumea prin surprindere.

Deși din exterior cei doi păreau că nu ar avea probleme în căsnicie iar toată lumea aștepta cu mare nerăbdare cununia religioasă, se pare că Toni Iuruc și Simona Halep au

decis împreună să încheie la notar această căsnicie care a durat mai puțin de un an.

Celebra sportivă și omul de afaceri vor ajunge joi la notar pentru a divorța, iar potrivit înțelegerii celor doi, aceștia nu au nimic de împărțit.

Toni Iuruc a dezvăluit că decizia legată de divorț a fost luată de comun acord, iar de separarea oficială se vor ocupa avocații lor pentru o desfășurarea civilizată.

„Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică….De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere! ”, a mai spus afaceristul pentru Fanatik.ro.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

În timp ce fratele jucătoarei de tenis a vorbit cu presa, Stere și Simona Halep încă nu au declarat nimic în mod public.

Citeste si: Cine este Toni Iuruc, soțul Simonei Halep. ”Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim!"

Citeste si: „Sper că ești OK. Te iubesc”. Simona Halep, dată dispărută după ce s-a speculat că divoțează de Toni Iuruc

„Nu comentez, nu pot să comentez”, a spus Nicolae Halep despre divorțul dintre Simona și Toni Iuruc.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Simona Halep, dată dispărută de fanii săi din mediul online

Între timp, Simona Halep nu a dat niciun semn cu privire la ce se întâmplă în viața sa, iar mai mulți fani au semnalat public acest lucru. 

Citeste si: „Nu eu l-am părăsit, ci invers!”. Simona Halep, mărturisiri despre hotărârea care i-a schimbat total viața

Simona Halep si Toni Iuruc nunta
Simona Halep si Toni Iuruc urmau sa faca nunta in noiembrie[Sursa foto: Instagram]

Susținătorii Simonei Halep au dat-o dispărută pe eleva lui Patrick Mouratoglou, care de câteva zile nu mai este activă pe rețelele de socializare: „Ce se întâmplă cu tine, Simo? Dă-ne un semn, te rugăm!” și „ Îmi e dor de tine, drăguțo! Sper că ești ok! Te iubesc!”, au fost mesajele pe care două susținătoare ale Simonei Halep le-au publicat pe Twitter.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Asigurările pe care le-a făcut Adrian Minune familiei sale, în cazul în care artistului i s-ar întâmpla ceva. “E totul în regulă.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies