„Nu mai pot.” Jador, probleme de sănătate. Ce a postat artistul pe rețelele de socializare

„Nu mai pot.” Jador, probleme de sănătate. Ce a postat artistul pe rețelele de socializare
„Nu mai pot.” Jador, probleme de sănătate. Ce a postat artistul pe rețelele de socializare

Jador este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară, iar de-a lungul timpului a reușit să își creeze o comunitate foarte mare de persoane care îl susțin și îi sunt alături la fiecare pas.

Artistul este din ce în ce mai activ pe rețele de socializare și le povestește fanilor săi atât momentele bune din viața lui, cât și cele mai puțin plăcute. Recent, vedeta le-a spus celor care îl urmăresc că se simte rău, deoarece a răcit și speră să se facă bine cât mai repede.

Citește și: „Nu mi se pare normal.” Bogdan Mocanu și Jador, scandal de proporții. Ce s-a întâmplat între cei doi artiști

Jador se confruntă cu probleme de sănătate

Jador le-a dezvăluit celor de pe rețelele de socializare că starea lui de sănătate nu este cea mai bună și că se confruntă cu probleme.

Artistul nu se simte prea bine, deoarece a răcit, iar starea lui de sănătate nu este deloc una bună. El s-a filmat în timp ce îi era rău și își dorește să se facă bine cât mai curând posibil.

Cântărețul trece printr-o perioada aglomerată, deoarece are destul de multe evenimente, dar și pentru că se pregătește să își amenajeze locuința.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„De dimineață mă dădeam în figuri și acum îmi este rău de nu mai pot. Am răcit. Nu mai pot! Vai, dar ce îmi este rău!'',

a mărturisit Jador pe rețelele de socializare.

 Ce a postat artistul pe rețelele de socializare
Ce a postat artistul pe rețelele de socializare[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Trece Culiță!” Nelson Mondialul, gestul neprevăzut pe care l-a făcut, după ce Culiță Sterp a cauzat accidentul rutier în Cluj-Napoca! Cântărețul a reacționat instant

Jador a avut probleme în Zurich

Artistul a avut câteva probleme în Zurich, acolo unde trebuia să susțină un concert, care a fost anulat.

Artistul a mărturisit în mediul online că au fost anumite neînțelegeri care l-au dezamăgit, iar din acest motiv nu a mai prestat.

„Ne pare rău, cântarea din această seară s-a anulat din cauza unor inconveniente. Noi suntem în Zurich, ne-am făcut treaba pe care trebuia să ne-o facem. Mai departe, nu a ținut de noi. Nu am vrut nici noi să batem atât de mult drum degeaba, dar mai multe nu aș vrea să vorbesc, pentru că nu este echitabil.

Cred că ați înțeles, vă pup, vă iubește Jador”, a spus artistul, pe InstaStory.

 Ce a postat artistul pe rețelele de socializare
Ce a postat artistul pe rețelele de socializare[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cel mai profitabil membru dintre frații Sterp pe platformele de socializare! Ce sumă de bani încasează Culiță Sterp anual din Youtube

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cristina Pucean a postat o fotografie emoționantă cu tatăl ei, în mediul online! Cum arată fostul socru al lui Bogdan de la Ploiești

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies