„Nu mai pot, vreau! Nici n-am îndrăznit să zic!” Connect-R și Theo Rose, schimb neașteptat de mesaje, în mediul online!

„Nu mai pot, vreau! Nici n-am îndrăznit să zic!” Connect-R și Theo Rose, schimb neașteptat de mesaje, în mediul online!
„Nu mai pot, vreau! Nici n-am îndrăznit să zic!” Connect-R și Theo Rose, schimb neașteptat de mesaje, în mediul online!

Connect-R își dorește cu orice preț o colaborare cu Theo Rose.

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, care încă din prima clipă când a pășit pe scenă a reușit să cucerească inimile publicului pentru totdeauna. Vedeta este foarte apreciată de către publicul larg, pentru vocea sa inconfundabilă, talentul de care dă dovadă și pentru frumusețea sa naturală.

Pe lângă publicul larg care o apreciază, artista se bucură și de susținerea colegilor săi de breaslă, care îi sunt alături și îi valorifică talentul muzical.

Connect-R, cuvinte de apreciere la adresa lui Theo Rose

Citește și: „Da, foarte mult! Acum înțeleg foarte multe momente prin care el trecea în sezonul trecut. A fost și foarte bun cu mine.” Theo Rose a vorbit despre Gina Pistol și Smiley

Connect-R, cuvinte de apreciere la adresa lui Theo Rose

Citește și: „M-am bătut cu Smiley.” Connect-R a vorbit despre adevărul din spatele unei piese pe care o are cu Smiley. Ce s-a întâmplat între cei doi

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Connect-R face parte din categoria „artiștilor veterani”, cu o carieră longevivă în industria muzicii, timp în care s-a bucurat de numeroase piese care au ajuns pe locul 1 în topurile radiourilor. Chiar dacă are parte de un succes considerabil și în prezent, artistul nu se sfiește să aprecieze tinerele talente, dorindu-și chiar numeroase colaborări pe plan muzical cu persoanele talentate din această industrie.

Recent, Connect-R și-a exprimat dorința de a scoate o piesă alături de Theo Rose.

În urma unui videoclip postat de artistă pe pagina sa de Instagram în care interpreta în mod inegalabil o piesă de-a lui Horia Brenciu, Connect-R a rămas mut de uimire când a auzit-o pe Theo Rose și a decis să își exprime public dorința ca între ei doi să existe o colaborare pe plan muzical.

La rândul său, Theo Rose a avut un răspuns pe măsură, mărturisind că nu s-ar fi așteptat că un artista așa cunoscut cum este Connect-R să își dorească atât de mult o colaborare cu ea.

Mai mult decât atât, artista și-a exprimat și ea public dorința de a scoate o piesă alături de Connect-R, astfel încât, este probabil ca în cel mai scurt timp, cei doi artiști să își bucure fanii cu o colaborare de excepție dintre ei doi.  

Nu mai pot, vreau piesă cu Theo Rose ”, a spus Connect-R în mediul online.

Pfffff! Nici n-am îndrăznit să zic! Haidaa ”, a fost reacția lui Theo Rose.

Connect-R, cuvinte de apreciere la adresa lui Theo Rose



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

„Nu poți să stai cu un om dacă ajungi să nu te mai înțelegi. Mai bine să te desparți și copilul să fie educat într-un mediu mai sănătos!” Georgiana Lobonț, părere sinceră despre divorț

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies