Nu mai pune niciodata asa ceva in salata boeuf - Greseala asta ii strica gustul

Nu mai pune niciodata asa ceva in salata boeuf - Greseala asta ii strica gustul

Salata boeuf este nelipsită de pe mesele românilor şi poate fi preparată în multe variante.

Numele salatei provine din bucătăria franţuzească, unde termenul de "boeuf" înseamnă "vită". lata boeuf poate fi servită ca aperitiv sau ca şi garnitură pentru fripturi.

Este recomandat să se folosească carnea de vită, nu cea de pui. Carnea de vită, deşi sunt puţini care ştiu acest lucru, este cea care dă cu adevărat gust salatei.

Ingrediente salată boeuf

400 g carne vită

-300 g cartofi roşii

-200 g morcov

-200 g mazăre (opţional)

-200 g gogoşar acru

-200 g castraveţi în oţet

-150 g maioneză

-sare, piper

Citeste continuarea pe Antena3.ro



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Chef Foa a facut o salata delicioasa in numai SAPTE MINUTE! Celebrul bucatar a dezvaluit secrete din bucatarie

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte