„Nu mănânc mult de felul meu, dar mănânc prost! Am un truc.” Cum reușește Doinița Oancea să scape de kilogramele în plus

„Nu mănânc mult de felul meu, dar mănânc prost! Am un truc.” Cum reușește Doinița Oancea să scape de kilogramele în plus
„Nu mănânc mult de felul meu, dar mănânc prost! Am un truc.” Cum reușește Doinița Oancea să scape de kilogramele în plus

Doinița Oancea a mărturisit cum reușește să scape de kilogramele care nu îi dau pace, în momentul în care simte că pierde controlul.

Doinița Oancea, în vârstă de 40 de ani, a avut mereu noroc atunci când a venit vorba de forma fizică.

Citește și: „Fosta mea soție m-a părăsit pentru că nu aveam bani” Liviu Vârciu, declarații neașteptate în timpul unui concert. Ce a spus artistul în văzul tuturor?

Cum reușește Doinița Oancea să scape de kilogramele în plus

Actrița a mărturisit că nu a experimentat fluctuații majore de greutate și că nu ar fi îngrijorată dacă ar avea, de exemplu, un rol care ar necesita să se îngrașe. Motivul este că dispune de o metodă simplă de slăbit, care funcționează de fiecare dată când își dorește să elimine kilogramele nedorite.

„Nu a fost necesar până acum (n.r. să își schimbe silueta) și probabil că da, aș face-o.

Este meseria pe care o iubesc cel mai mult. Da, aș face și asta, chiar dacă după ar fi greu să slăbesc. Nu mănânc mult de felul meu, dar mănânc prost. Am un truc. Când mă îngraș câteva kilograme, recurg la 3 mese pe zi, fiecare masă cu legume, proteină și fruct, dar și o felie de pâine integrală. Așa slăbesc sănătos. Nu mai mănânc prăjeli, fast-food, ci cât mai natural și sănătos.
Carnea o mănânc friptă, legumele în salată sau pe grătar”,
a spus actrița pentru EGO.ro.

Actrița nu exagerează cu machiajul

Vedeta nu face compromisuri mari nici în ceea ce privește îngrijirea pielii. Ea a mărturisit că vizitează foarte rar un salon de cosmetică și a învățat să-și mențină sănătatea tenului prin metode simple, aproape naturale. Deși este o femeie preocupată de aspectul ei, actrița nu exagerează cu machiajul și mărturisește că rar folosește produse cosmetice pe față.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Am un ten curat. Merg foarte rar la cosmetică, în sensul în care să îmi fac tratamente la față. Nu mă machiez în exces, fiind vară, acum umblu fără fond de ten, mai ales pentru că m-am bronzat. Am doar anticearcăn pe față, puțină pudră pe toată fața și un blush.

Par machiată, dar nu îmi acopăr tenul, îl las să respire. Mai folosesc rimel și cam asta ar fi, pe lângă un luciu de buze”, a mai spus Doinița Oancea pentru sursa citată.

 Cum reușește Doinița Oancea să scape de kilogramele în plus
Cum reușește Doinița Oancea să scape de kilogramele în plus[Sursa foto: Facebook]

 

 

 

 

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cine este Nuami Dinescu. „Abia treceam la nenorocita aia de matematică”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies