„Nu medicina clasică m-a ajutat.” Anca Serea, declarații despre încă un copil

„Nu medicina clasică m-a ajutat.” Anca Serea, declarații despre încă un copil
„Nu medicina clasică m-a ajutat.” Anca Serea, declarații despre încă un copil

Anca Serea a reușit să își rezolve problemele de sănătate, iar acum își mai dorește un copil. Vedeta a fost diagnosticată cu anemie severă și nu s-a mai gândit la posibilitatea de a deveni din nou mamă.

În momentul actual, starea ei de sănătate s-a ameliorat și nu exclude ideea de a mai aduce pe lume un copilaș.

Citeste si: Anca Serea, mamă pentru a șaptea oară?! Vezi ce spune prezentatoarea TV

Anca Serea, despre încă un copil

La începutul acestui an, Anca Serea a trecut prin momente grele, după ce a fost diagnosticată cu o formă de anemie severă și pentru ameliorarea situației a fost nevoie de un tratament.

Ea a ajuns de mai multe ori la spital și a exclus ideea de a deveni mamă pentru a șaptea oară, dar din fericire, tratamentul a dat roade, iar starea ei de sănătate s-a ameliorat vizibil și consideră că este pregătită să devină mamă din nou.

După ce și-a rezolvat problemele de sănătate, soția lui Adrian Sînă a spus că reușește să își țină anemia sub control, iar forma ei este una bună.

Ea a apelat la acupunctură, iar lucrurile au evoluat în direcția bună.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Anca Serea este însărcinată cu al șaptelea copil? Adrian Sână, declarații surprinzătoare!

Anca Serea, declarații despre încă un copil
Anca Serea, declarații despre încă un copil[Sursa foto: Instagram]

Ce a declarat Anca Serea

Anca Serea a spus că dacă ar fi fost întrebată la începutul anului, ar fi spus că este un mare risc să aducă un copil pe lume, deoarece totul pare imprevizibil și nu

știa cum vor evolua lucrurile.

„Dacă m-ai fi întrebat pe la începutul anului, când a fost cu războiul și era totul așa la cald și proaspăt, aș fi spus că îți asumi un mare risc să aduci un copil acum, pentru că totul este atât de imprevizibil, nu știm cum vor evolua lucrurile, doar Dumnezeu știe. Adi își mai dorește foarte mult un copil, copiii își mai doresc și ei foarte mult un frățior sau o surioară, eu nu sunt atât de pregătită din punct de vedere al sănătății, dar nu spun niciodată nu' din

principiu. Am avut problemele acelea de sănătate și doctorul mi-a spus că nu mai e cazul și nu eram într-o formă foarte bună', a mărturisit, pentru Playtech.ro, soția lui Adrian Sînă.

Starea de sănătate a Ancăi Serea s-a ameliorat datorită ședințelor de acupunctură pe care le-a urmat și datorită schimbărilor pe care le-a făcut, deoarece în acest moment abordează un stil de viață cu totul diferit.

Citește și: Sebastian, reacție explozivă la adresa Robertei: "Ești frustrată!" De la ce a pornit scandalul dintre cei doi concurenți din Casa iubirii? Patrick sare în apărarea tinerei- kanald.ro

Citește și: Cum se scrie un eseu motivațional pentru admiterea la ASE în 2024- stirilekanald.ro

„Acum lucrurile au revenit la normal, îmi țin sub control anemia, sunt mai bine.

Dar să știi că nu medical am scăpat, ci în urma unor ședințe de acupunctură. Nu medicina clasică m-a ajutat, din păcate, dar da, sunt mai bine. Am început să dorm corect, să mănânc mai bine. Ședințele de acupunctură mi le-a făcut un medic specialist căruia îi mulțumesc din suflet. Este un doctor care a profesat medicina clasică, dar care în urma unei probleme de sănătate a mers în China și a învățat acolo care e procesul.
Da, am mers cam 3 luni la ședințele de acupunctură și practic viața mea s-a schimbat în bine. Vreau să mă reapuc de ele, măcar de două ori pe săptămână să merg la ședințele de acupunctură, pentru că procedura a fost un reset complet'
, a adăugat vedeta, potrivit sursei citate.

Anca Serea, declarații despre încă un copil
Anca Serea, declarații despre încă un copil[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Schimbări radicale în viața Ancăi Serea! Fiul cel mare a luat o decizie foarte importantă: „Nu îl voi mai vedea în fiecare zi”

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Anca Serea, mamă pentru a șaptea oară?! Vezi ce spune prezentatoarea TV

FOTO DE INFARCT! Uite-o pe Anna Lesko în cea mai SEXY rochie pe care a găsit-o. A arătat TOT, iar fanii au fost în extaz!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Erika Isac, protagonista unei ipostaze inedite la SAGA Festival. Ce a făcut în timp ce iubitul ei, rapperul M.G.L. cânta pe scenă

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Provocarea lui Dan Negru pentru cei din fața micilor ecrane: “Reușiți să-i învingeți?”

Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR


Cookies