„Nu merita să mai fie nicăieri vizibil, merita să se putrezească în pușcărie.” Dana Roba a primit un mesaj de la una dintre urmăritoarele sale

„Nu merita să mai fie nicăieri vizibil, merita să se putrezească în pușcărie.” Dana Roba a primit un mesaj de la una dintre urmăritoarele sale
„Nu merita să mai fie nicăieri vizibil, merita să se putrezească în pușcărie.” Dana Roba a primit un mesaj de la una dintre urmăritoarele sale

Dana Roba a trecut prin clipe de coșmar, după ce soțul ei a lovit-o fără milă în cap, cu un ciocan. Cu toate că medicii nu i-au mai dat nicio șansă, aceasta a supraviețuit și acum face tot posibilul să își câștige dreptatea.

Vedeta a depus deja actele de divorț, iar oamenii legii se vor ocupa de acest caz. Mulți oameni au susținut-o pe Dana Roba și au fost alături de ea, după tragicul eveniment.

Citește și: „Nu am intrat ca să îl apăr pe Daniel. Faptul e consumat. El își va primi pedeapsa, dar totul este bine și frumos până la denigrarea familiei.” Cumnata Danei Roba a pus-o la pământ pe vedetă, după acuzațiile făcute fratelui ei

Dana Roba a primit un mesaj de la una dintre urmăritoarele sale
Dana Roba a primit un mesaj de la una dintre urmăritoarele sale[Sursa foto: Facebook]

Dana Roba, mesaj tranșant de la o urmăritoare

În urmă cu puțin timp, Dana Roba a primit un mesaj de la una dintre urmăritoarele ei. Vedeta are multe femei care îi sunt alături, iar una dintre ele a decis să îi scrie câteva rânduri și să își exprime părerea în legătură cu soțul ei.

Se pare că Dana Roba nu a șters toate imaginile cu ea și Daniel Balaciu, iar câteva dintre ele au rămas pe rețelele de socializare.

Din acest motiv, una dintre urmăritoarele ei i-au dat un mesaj pentru a-i atrage atenția. Aceasta nu s-a gândit foarte mult și i-a transmis make-up artistului tot ceea ce crede despre această situație.

„Șterge poza asta cu(...) asta, nu merita să mai fie nicăieri vizibil, merita să se putrezească în pușcărie. MONSTRU CE ESTE 😡😡😡😡😡😡 Doamne ajută să te faci bine femeie puternică", a fost mesajul transmis de una dintre urmăritoarele Danei Roba, pe Instagram.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Dana Roba a primit un mesaj de la una dintre urmăritoarele sale
Dana Roba a primit un mesaj de la una dintre urmăritoarele sale[Sursa foto: Facebook]

Dana Roba a fost externată din spital

Vedeta a fost externată, după ce a început să se simtă mai bine. Medicii nu i-au dat prea multe șanse, dar după operația care a avut loc 9 ore aceasta a supraviețuit și este gata să își facă dreptate.

Cu câteva zile în urmă, Dana Roba s-a întâlnit cu fiicele ei, care au fost la părinții tatălui până în ziua tragediei. Ea a chemat autoritățile în momentul în care a mers acasă la socrii ei, deoarece mama lui Daniel a refuzat categoric să le lase pe fete să meargă la cea care le-a dat viață.

„Părinții soțului nu au vrut cu niciun chip să-i dea fetele, motiv pentru care am solicitat intervenția poliției.

Doar după sosirea unui echipaj de poliție, bunicii au acceptat realitatea și au permis fetițelor să plece cu mama lor”, a declarat avocata Laura Brehar, pentru impactexpress.ro.

Dana Roba vrea custodia totală a fetelor

În urmă cu puțin timp, Dana Roba a mărturisit că și-ar dori să obțină custodia totală a fetelor. Pe lângă aceste aspecte, în momentul tragediei ele se aflau în locuință, iar conform spuselor unei vecine, micuțele țipau.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

„Da. Am cerut să am custodie totală. El este un om periculos și nu-l doresc în preajma fetelor mele. Nu-mi doresc ca fetele mele să trăiască în pericol. Voi avea grijă de ele și mă voi ocupa singură de educația lor. Voi fi o mamă foarte bună. Un judecător bun va face ca fetițele să fie doar în grija mea.  Nu vreau ca fetițele să-l mai vadă. El nu a vrut să mă bată, a vrut să mă omoare. Este o diferență în a-ți da două palme și opt ciocane în cap. Nu zic că nu sunt femei rele de gură, dar eu șapte ani și jumătate am muncit ca sclava. Nu am avut un prenatal, un concediu. Lucram până cu o zi înainte să nasc și mă duceam la muncă după zece zile de la naștere", a spus Dana Roba, pentru Cancan.

Ce se va schimba dacă Dana Roba obține custodia fetelor ei și ale lui Daniel Balaciu

Dacă va reuși să depindă în totalitate de custodia totală a fetelor, Daniel Balaciu nu va mai avea niciun drept asupra lor, iar make-up artistul va lua ce decizie va dori, atunci când va veni vorba de fetițe.

„Decăderea din drepturile părintești presupune să nu mai ai acces deloc la copii, pe când autoritatea părintească presupune să poți să interviu și tu în deciziile ce vizează viitorul copilului, precum grădiniță, unde mergi cu el, viitorul copilului.Pe când, dacă nu mai ai niciun drept, atunci evident că ai doar o singură obligație, aceea de a plăti pensia de întreținere și cam asta este tot, dar niciun alt drept de a-l vizita, de a pleca cu el și așa mai departe", ne-a mai explicat avocatul Adrian Cuculis, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Dana Roba a primit un mesaj de la una dintre urmăritoarele sale
Dana Roba a primit un mesaj de la una dintre urmăritoarele sale[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Având în vedere cât de agresiv a fost el, că are toate șansele să obțină custodia totală a copiilor, prin prisma autorității părintești.” Ce se va întâmpla cu Daniel Balaciu dacă va fi decăzut din drepturile părintești



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

„Dar Dumnezeu îmi dă putere să trec peste și cu siguranță El mă va vindeca total.” Dana Roba va fi supusă unor noi intervenții, la puțin timp după ce a fost externată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies