„Nu mi-a fost ușor, fiindcă ajunsesem la circa 100 de kilograme.” Minodora a reușit să slăbească 30 de kilograme!

„Nu mi-a fost ușor, fiindcă ajunsesem la circa 100 de kilograme.” Minodora a reușit să slăbească 30 de kilograme!
„Nu mi-a fost ușor, fiindcă ajunsesem la circa 100 de kilograme.” Minodora a reușit să slăbească 30 de kilograme!

În câteva luni, Minodora a pierdut 30 de kilograme. Ea a suferit modificări semnificative ale aspectului fizic de la operația de micșorare a stomacului, trecând prin perioade de pierdere și de creștere în greutate, dar acum a ajuns la greutatea dorită.

La sfârșitul lunii septembrie 2022, mama Minodorei a trecut în neființă. După această pierdere dureroasă, cântăreața a suferit mult și a început să se îngrașe din nou, după ce slăbise mult prin intermediul unei operații de micșorare a stomacului și prin urmarea unei diete echilibrate.

Minodora a reușit să slăbească 30 de kilograme

 Cu toate acestea, Minodora a fost ambițioasă și a reușit să slăbească din nou, reușind să piardă în greutate aproximativ 30 de kilograme în câteva luni.

Astfel, ea a ajuns la greutatea dorită de 68 de kilograme. Deși a fost o provocare să piardă această greutate, cântăreața a fost hotărâtă să o facă și a slăbit constant în timpul iernii, fiind acum mulțumită cu greutatea ei actuală.

„E drept, că am dus și o luptă cu propria mea minte și cu dorințele personale, dar, în cele din urmă, am reușit”, a spus artista pentru Playtech.

Artista a mai adăugat că apa plata este singurul aliment pe care îl recomandă, atunci când cineva ține o cură de slăbire, deoarece apa nu te îngrașă. Este important ca oamenii să renunțe la mâncare, dar și la gestica unui om mâncăcios, a unui gurmand, din punctul de vedere al Minodorei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Apă plată! Acesta este singurul aliment pe care-l recomand, atunci când ții o cură de slăbire. Doar apa nu te îngrașă! Altceva nu există, nu te ajută! (…) Trebuie să renunți la mâncare, dar și la gestica unui mâncăcios, a unui gurmand. Adică nu mai iei din farfurii nici măcar o bombonică sau o sărățică, fiindcă, vezi Doamne, îți face cu ochiul! Că ți-e poftă, că ți-e foame, nu mai iei! Gestul în sine de a pune mâna și de a mânca trebuie cenzurat. Eu

folosesc tot felul de suplimente, care taie pofta de mâncare, pur și simplu. E vorba despre un supliment cu gust de lămâie, care în cazul meu a funcționat foarte bine”, a mai spus artista.

Minodora, despre kilogramele din prezent

După ce a reușit să piardă aproximativ 30 de kilograme în câteva luni, Minodora a atins greutatea dorită de 68 de kilograme.

Ea afirmă că intenționează să își mențină greutatea actuală și a schimbat garderoba, deținând acum haine cu o mărime mai mică.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Cu 59 de kilograme nu m-am împăcat, așa că mi-am fixat o nouă bornă, cea de 65. Așa că am ajuns la 68, prag cu care mă împac, fiindcă la o adică e ușor să mai dau jos două, trei kilograme. Nu vă spun că mi-am schimbat, vrând-nevrând, și garderoba, fiindcă atunci când ai un anume număr de kilograme, nu te mai încap decât anumite haine. Acum, am renunțat la cele cu mărimi mari, XL, în special, și sunt bucuroasă că am reușit să fac asta!”, a încheiat ea.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Kanal D – Sărbători alături de telespectatori!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies