„Nu mi-am permis niciodată o vacanță, o gentuță, un restaurant mai scump!” Ce a făcut Andreea Bălan cu sumele de bani câștigate la început în cariera sa?

„Nu mi-am permis niciodată o vacanță, o gentuță, un restaurant mai scump!” Ce a făcut Andreea Bălan cu sumele de bani câștigate la început în cariera sa?
„Nu mi-am permis niciodată o vacanță, o gentuță, un restaurant mai scump!” Ce a făcut Andreea Bălan cu sumele de bani câștigate la început în cariera sa?

Andreea Bălan a vorbit despre veniturile sale și despre felul în care a investit sumele de bani câștigate.

Andreea Bălan este una dintre cele mai îndrăgite artiste din țară, iar cariera sa a fost construită prin foarte multă muncă.

"Am investit în carieră, iar partea personală am lăsat-o deoparte."  Ce a făcut Andreea Bălan cu banii din carieră

Citește și: “În sinea mea, l-am iertat, zic eu, dar a fost... au fost niște chestii grele între noi!” Andreea Bălan și-a iertat fostul partener de viață, pe George Burcea

Andreea Bălan
Andreea Bălan[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: „Ai sărit din casă pe geam afară și să te caut în pat, tu nicăieri, erai pe stradă.” Andreea Bălan, dată de gol de bunica sa! Ce năzbâtii făcea artista în copilărie

În cadrul unui podcast, Andreea Bălan a vorbit despre veniturile din timpul carierei sale și cum a strâns fiecare ban, fără să se bucure de vacanțe, haine sau mâncăruri bune.

Când s-a gândit să investească mai mult timp pentru ea, a început să călătorească foarte mult.  „ Nu mi-am permis niciodată o vacanță, o gentuță, un restaurant mai scump, un hotel mai bun, tot timpul eram într-o alergătură, doar la concerte și evenimente. Din acel moment am zis  “hai să mă cunosc eu pe mine ca femeie, să investesc emoțional și empatic.” Am investit în carieră, iar partea personală am lăsat-o deoparte.
Și am început să călătoresc foarte mult, am călătorit vreo 3 ani și am cheltuit foarte mulți bani pe vacanțe, dar haine nu mi-am cumpărat, mașină scumpă tot nu mi-am cumpărat, în schimb, investeam mult în acele călătorii pe care ani și ani nu le-am avut. Din exterior se vedea că „Vai, Andreea s-a dus acolo, că s-a dus dincolo, câți bani are, ce face?”  Păi da, dar eu ani de zile nu am călătorit, am muncit ca o furnicuță.
Acum era momentul să călătoresc, după ce am reușit să mă stabilizez financiar.”
, a spus Andreea Bălan.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Îmi doream să muncesc pentru a le oferi fetițelor mele un viitor mai bun decât am avut eu.” Ce priorități financiare are Andreea Bălan acum

Andreea Bălan
Andreea Bălan[Sursa foto: Facebook]

De când au venit pe lume fetele ei, Andreea Bălan și-a îndreptat atenția asupra lor și a început să investească în ele, pentru ca începutul lor să nu fie la fel de greu ca al artistei. 

„După ce am călătorit în lung și în lat, a venit momentul mult așteptat să-mi întemeiez o familie și au venit pe lume fetele. Din acel moment, banii au început să aibă o altă însemnătate pentru mine. Dacă până în acel punct îmi doream o căsuță, o situație financiară, lucruri obținute până la 30 și ceva de ani, acum îmi doream să muncesc pentru a le oferi fetițelor mele un viitor mai bun decât am avut eu.
Un start în viață mai bun, să nu se chinuie cum m-am chinuit eu la 18 ani.”,
a mai spus Andreea Bălan.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

“În sinea mea, l-am iertat, zic eu, dar a fost... au fost niște chestii grele între noi!” Andreea Bălan și-a iertat fostul partener de viață, pe George Burcea

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies