„Nu mi-am revenit, m-am transformat, am învățat, am acceptat, am căzut, m-am ridicat!” Mădălina Crețan se luptă cu pierderea soțului ei chiar și acum!

„Nu mi-am revenit, m-am transformat, am învățat, am acceptat, am căzut, m-am ridicat!” Mădălina Crețan se luptă cu pierderea soțului ei chiar și acum!
„Nu mi-am revenit, m-am transformat, am învățat, am acceptat, am căzut, m-am ridicat!” Mădălina Crețan se luptă cu pierderea soțului ei chiar și acum!

Mădălina Crețan, soția regretatului rapper Nosfe, a traversat o perioadă extrem de dificilă după pierderea partenerului său de viață, care a fost alături de ea ani la rând. Chiar dacă a trecut aproape un an de la dispariția acestuia, Mădălina nu a reușit să depășească complet această tragedie care a avut un impact profund asupra existenței sale.

Recent, Mădălina a ales să împărtășească un mesaj profund în mediul online, dezvăluind cum se simte în prezent și cum își trăiește viața în absența soțului său. Acest gest a atras atenția și compasiunea fanilor și prietenilor care au fost alături de ea în această perioadă dificilă, oferindu-i sprijinul necesar pentru a face față acestei pierderi devastatoare.

Citește și: ”Am plâns împreună, am plâns eu și m-a consolat ea.” Fiica lui Nosfe a presimțit moartea tatălui său! Ce reacție a avut fetița, în ziua în care regretatul artist s-a stins din viață

Mădălina Crețan nu poate să treacă peste moartea soțului ei

Mădălina Crețan și Nosfe au trăit o viață frumoasă și plină de iubire împreună, însă această poveste de dragoste s-a încheiat tragic când rapperul a trecut în neființă. Cu toate că a trecut aproape un an de la pierderea lui, Mădălina continuă să simtă profund absența partenerului său de viață, în special pentru că acesta era și tatăl fiicei lor.

Ea a împărtășit cu sinceritate că a învățat să trăiască cu această realitate dureroasă, evitând să se identifice ca o văduvă și alegând să rămână femeia pe care soțul ei a iubit-o ani la rând.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Nu mi-am revenit, m-am transformat, am învățat, am acceptat, am căzut, m-am ridicat, mi-am dat voie să simt, să plâng, să sufăr, să zâmbesc.

Am evitat să îmi împovărez mintea și sufletul cu asemenea cuvinte tragedie, moarte, final, etc. Am ales să sărbătoresc viața pe care am avut-o împreună, plină numai de lucruri magice, în detrimentul tragediei. Am ales să nu port negru, să nu devin o victimă, ca energiile primite înapoi să nu fie de victimizare. Am ales să fiu aici pentru oamenii care încă sunt aici și au nevoie de mine prezentă și bine.
Am ales să trăiesc demnă de iubirea pe care am primit-o de la Univers/Dumnezeu. Am ales să fiu femeia pe care soțul meu a iubit-o”,  a
transmis Mădălina Crețan pe Instagram.

Mădălina Crețan nu s-a ocupat de înmormântarea soțului său

Cu câteva săptămâni în urmă, Mădălina Crețan a făcut publice detalii emoționante despre momentul în care nu a avut forța și puterea necesară pentru a se implica în organizarea înmormântării soțului ei, Nosfe, din cauza durerii devastatoare pe care o simțea.

Ea a mărturisit că a fost nevoită să se bazeze pe ajutorul altor persoane pentru a face față acestei sarcini grele.

Astfel, organizarea tragicului eveniment a fost preluată și gestionată de către Luca, colegul de trupă al regretatului artist, mama și unchiul lui Darius, dar și tatăl acestuia

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

„Nu m-am ocupat de înmormântare. S-a ocupat Luca, colegul lor de trupă, cu mama, cu unchiul lui Darius, cred că și tatăl lui. Nici măcar nu veneau la mine să-mi ceară părerea vizavi de ceva. Nici măcar telefoanele nu le-am avut.  A fost nevoie de calmante pentru mine în zilele alea, de vitamine. Nu mâncam, doar beam ceaiuri că mi se puneau în față (...)Îmi este foarte greu despre mine să spun că sunt puternică.

Știu că sunt foarte ambițioasă și foarte luptătoare. În absolut orice.”, a povestit Mădălina Crețan, în cadrul emisiunii lui Mihai Ghiță, „În oglindă”.

Citește și: “Tu ești totul care îmi umple sufletul.” Mădălina Crețan i-a dedicat un mesaj lui Nosfe. Ea va petrece primul Revelion fără artist



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

”Am plâns împreună, am plâns eu și m-a consolat ea.” Fiica lui Nosfe a presimțit moartea tatălui său! Ce reacție a avut fetița, în ziua în care regretatul artist s-a stins din viață

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies