„Nu mi-aș permite să îmi părăsesc costumul și repertoriul meu când cânt!” Ce reacție a avut Elena Merișoreanu, când oamenii au rugat-o să cânte manele

„Nu mi-aș permite să îmi părăsesc costumul și repertoriul meu când cânt!” Ce reacție a avut Elena Merișoreanu, când oamenii au rugat-o să cânte manele
„Nu mi-aș permite să îmi părăsesc costumul și repertoriul meu când cânt!” Ce reacție a avut Elena Merișoreanu, când oamenii au rugat-o să cânte manele

Fiind o artistă deosebită în rândul iubitorilor de muzică populară din România, Elena Merișoreanu a fost adesea solicitată cu cerințe speciale la petrecerile private la care a participat.

Elena Merișoreanu a abordat deschis situațiile în care a fost solicitată să interpreteze manele la petrecerile private.

Citește și: „Eu cunosc mai multă muzică decât el.” Gheorghe Turda lovește din nou. Ce a mai mărturisit artistul despre Ducu Bertzi, cel despre care spune că i-a furat piesele

Ce reacție a avut Elene Merișoreanu, când oamenii au rugat-o să cânte manele

Cu o carieră impresionantă în spate, artista recunoaște că nu a refuzat niciodată astfel de solicitări venite din partea petrecăreților. Aceasta a acceptat să îmbrace diverse stiluri muzicale pentru a satisface publicul său.

Elena Merișoreanu a mărturisit, în cadrul unui interviu, că consideră că vocea ei are rolul de a aduce bucurie publicului. Astfel, în contextul petrecerilor private, ea nu ar ezita să cânte manele la cererea audienței.

Cu toate acestea, atunci când urcă pe scenă, abordarea sa muzicală este complet diferită.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Ce reacție are Elena Merișoreanu când i se cere să cânte manele la petreceri

Pe parcursul carierei sale, interpreta de muzică populară a fost pusă în situații similare și, într-un interviu exclusiv, a dezvăluit că nu a refuzat astfel de solicitări.

Cu toate acestea, preferă să interpreteze doar piese mai vechi, semnate de artiști precum Gabi Luncă sau Cornelia Catanga.

După ce-și încheie programul planificat, Elena Merișoreanu a dezvăluit că a primit cereri din partea fanilor pentru a cânta și alte tipuri de melodii, inclusiv manele. Ea a mărturisit că până în prezent nu a respins dorințele acestor fani și a acceptat să interpreteze în conformitate cu cerințele lor.

„Dacă mă duc la petrecere și omul mă cheamă, cânt și eu primul program din piesele mele că tocmai de aceea mă cheamă și vreau să spun că da, mai cânt și eu, dar manele din acelea vechi pe care le știu și eu de pe la Gabi Luncă, "Micuță și Drăguță", "Florăresele" de la Catanga și mai multe. Manele pe care le-au cântat soliști mari.

Nu cânt din astea moderne de acum, dar cânt, de ce să nu cânt. Dacă oamenii vin cu bani până la urmă le cânt", a povestit ea, pentru WOWbiz.ro.

Elena Merișoreanu nu ar cânta manele pe scenă

Cu toate acestea, artista recunoaște că nu ar include manele în spectacolele ei de pe scenă. În acele momente, ea rămâne fidelă costumului popular și repertoriului său de piese tradiționale.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Majoritatea cererilor de a interpreta muzică de petrecere, inclusiv la evenimentele cu românii din diaspora, au avut loc în timpul acestor petreceri.

Elena Merișoreanu menționează că, în general, astfel de solicitări sunt frecvente la petrecerile private.

„Așa e la petreceri, mai ales când pleci în străinătate, oamenii vor să se distreze. În fond și la urma urmei, cânți de toate că tocmai de aceea ești cântăreț.(...) Nu cânt pe scenă. Nu mi-aș permite să îmi părăsesc costumul și repertoriul meu pe scenă când cânt, dar la petreceri tocmai de aceea ne și cheamă lumea, pentru că facem atmosferă", a mai explicat Elena Merișoreanu, pentru WOWbiz.ro.

Citește și: „Rata la apartament aproape s-a dublat” Nicoleta Voicu se confruntă cu probleme financiare. Ce decizie a luat artista?



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

„Mă fac după vârsta mea. Nu pot să mă îmbrac ca tinerii că dau pe afară” Ce tratamente de înfrumusețare face Elena Merișoreanu? Cum reușește să se mențină în formă la 76 de ani

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies