„Nu-mi place să mă cert. Lucrurile astea nu se spală în presă, se spală în familie.” Constantin Enceanu a spus lucrurilor pe nume! De ce s-a stricat relația cu Niculina Stoican

„Nu-mi place să mă cert. Lucrurile astea nu se spală în presă, se spală în familie.” Constantin Enceanu a spus lucrurilor pe nume! De ce s-a stricat relația cu Niculina Stoican
„Nu-mi place să mă cert. Lucrurile astea nu se spală în presă, se spală în familie.” Constantin Enceanu a spus lucrurilor pe nume! De ce s-a stricat relația cu Niculina Stoican

Constantin Enceanu a vorbit deschis despre motivele care au dus la neînțelegerile dintre el și Niculina Stoican.

Constantin Enceanu și Niculina Stoican sunt doi dintre cei mai cunoscuți și apreciați interpreți de muzică populară de la noi din țară. Cu toate acestea, relația dintre cei doi nu este una tocmai bună, iar acest lucru a generat numeroase subiecte în presa de scandal.

Mai exact, folcloristul i-a intentat colegei sale de breaslă numeroase procese, iar, potrivit spuselor sale, acest conflict a pornit încă din anul 1990.

Invitat în cadrul emisiunii „ 40 de întrebări cu Denise Rifai ”, Constantin Enceanu a vorbit despre deschis despre motivul care a dus la conflictul dintre el și Niculina Stoican.

Constantin Enceanu, concediat când era în concediu de odihnă

Citește și: „Sunt un șmecher de bun simț. Mi-am ales un prieten, care, am crezut în el și am fost extrem de dezamăgit, după o anumită perioadă.” Constantin Enceanu, despre momentele dificile din viața sa

Constantin Enceanu a spus lucrurilor pe nume! De ce s-a stricat relația cu Niculina Stoican
Constantin Enceanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Am avut un moment în care l-am urât pe Dumnezeu. Am oprit mașina și am început să urlu.” Constantin Enceanu, mărturisiri dureroase despre decesul lui Petrică Mâțu Stoian

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Constantin Enceanu a fost angajat al Ansamblului Folcloric „Maria Tănase” până în anul 1990, atunci când a fost sunat în vederea desfacerii contractului.

La momentul respectiv, interpretul de muzică populară se afla în concediu de odihnă, iar, potrivit legii din România, un angajat nu poate fi concediat atunci când se află în concediu de odihnă. Astfel, Constantin Enceanu a avut câștig de cauză în procesul intentat împotriva ansamblului folcloric manageriat de Niculina Stoican.

Tot atunci, presa a scris despre Constantin Enceanu că a lipsit nemotivat de la un spectacol și, cu toate astea, a cântat într-o localitate din apropiere.

Denise Rifai: Îi faceți în ciudă șefei Niculina Stoican ?”

Constantin Enceanu: Mă așteptam să mă întrebe presa de ce n-am ajuns la spectacolul ăla, dar nu m-au întrebat. La ora 12:00 eram pe patul de spital cu perfuzie în mână.

Am anunțat impresara noastră că nu pot ajunge la spectacol pentru că nu mă simt bine.

Am avut o cădere de calciu, e firesc, am avut foarte mult de muncă, cu o noapte înainte venisem de la un eveniment, ajunsesem pe la ora 02:00 acasă, nepoții mei Alex și Cătălina erau la noi, la Filiaș, soția mi-a zis că Alex are temperatură, că nu e ok, a trebuit să mă duc la Craiova să iau niște pastile pentru temperatură, am venit, m-a prins 04:00 dimineața, cel mic a zis că nu vrea la mami și la tati, părinții erau la Craiova, a trebuit să sun părinții să vină că nu se simțea bine (n.r.:
nepotul lui Constantin Enceanu) sub nicio formă, și mi s-a dus noaptea uite așa, agitat. Am dormit puțin, m-am trezit și nu m-am simțit bine, până la urmă am zis că trebuie să-mi fac niște vitamine, ceva, să mă trezesc. În momentul ăla, a trebuit neapărat să merg să-mi fac perfuziile alea, vitaminele alea, să mă întăresc. Am anunțat impresara (n.r.: că se simte rău). Nu știam că este șefa acolo, dar impresara a anunțat-o automat (n.r.:
pe Niculina Stoican)
”, a declarat Constantin Enceanu.

Constantin Enceanu, un nou proces împotriva ansamblului condus de Niculina Stoican

Constantin Enceanu a spus lucrurilor pe nume! De ce s-a stricat relația cu Niculina Stoican
Niculina Stoican[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Situația din 1990 nu a fost singura nemulțumire a interpretului de muzică populară, care a decis să intenteze din nou un proces împotriva ansamblului condus de Niculina Stoican.

De data aceasta, motivul nemulțumirii lui a fost că, de mai bine de 18 ani, nu a fost promovat la gradul profesional 1A.

Cu toate acestea, artistul nu consideră că ceea ce s-a întâmplat în anul 1900 trebuia afișat în spațiul public, ci lucrurile ar fi trebuit lămurite în privat.

Nu-i fac niciodată în ciudă, nu-mi place să mă cert cu colegii, dar poate că alții văd lucrurile altfel. Lucrurile astea nu se spală în presă, se spală în familie. Eu așa am învățat .”, a răspuns Constantin Enceanu. 

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies