„Nu ne-am mai încadrat în timp…” Claudia Puican și Armin Nicoară nu s-au mai căsătorit

armin nicoara si claudia puican
Armin Nicoară și Claudia Puican

După ce urmăritorii celor doi cântăreți au crezut că cei doi s-au căsătorit, Claudia și Armin au dezvăluit care a fost situația de fapt. Petrecerea pe care au organizat-o în Turcia a fost de fapt, una de logodnă.

Cei doi nu au devenit încă soț și soție

În urmă cu două săptămâni, Armin și Claudia au avut o petrecere mare, în Turcia. Pe rețelele de socializare, îndrăgostiții le-au oferit fanilor multe fotografii de la eveniment.

Armin Nicoară a explicat că nunta era pusă la punct, a vorbit cu ofițerul de stare civilă, dar nu s-a mai încadrat în timp. Toți invitații erau așteptați în Turcia, acolo unde trebuia să aibă loc nunta.

armin nicoara si sotia lui
Armin Nicoara și soția lui[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Primele imagini de la nunta turcească a lui Armin Nicoară și a Claudiei Puican. Mirii au impus invitaților și un dress code: ”Cine s-ar fi gândit”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Armin Nicoară: „Mama a discutat să facem pe aeroport cununia civilă și după să plecăm în Turcia.

Deși nu au mai apucat să își spună „DA”, petrecerea a continuat și a reprezentat sărbătorirea logodnei lor. Chiar dacă nu s-au mai căsătorit pentru că nu au ajuns la biserică sau la ofițerul de stare civilă, Claudia și Armin se declară mulțumiți de fericitul eveniment: „Noi ne-am apucat să organizăm, să mergem la primărie, la biserică, să vorbim cu preotul. Mama s-a ocupat de tot ce înseamnă. Noi am început să organizăm și în Turcia cheful, a fost totul perfect.

Până la urmă când a discutat cu fratele meu, că el se ocupă de formația noastră, i-a spus că nu cred că ajungem de la eveniment la aeroport, că mama a discutat să facem pe aeroport cununia civilă și după să plecăm în Turcia. Totul a fost perfect, dar Georgiana avea eveniment în Italia, noi am avut eveniment în ziua aceea. Claudia fusese la Severin, noi la Hațeg(...) Nu ne-am mai încadrat în timp, nu am mai putut să opresc petrecerea din Turcia și de aia toată lumea a crezut că a fost nunta”, a declarat Armin Nicoară.

armin nicoara si claudia puican nunta
Armin Nicoara și Claudia Puican nuntă[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Armin Nicoară și Claudia, despre nunta ca în basme

 Cei doi cântăreți își doresc o nuntă cu peste 1000 de invitați

 După acest eveniment, cei doi urmează să organizeze nunta oficială. Armin și Claudia vor o nuntă mare, cu mai mult de 1000 de invitați. Artiștii vor avea mai multe perechi de nași, deoarece așa se obișnuiește în zona din care provin.

Una dintre perechi este formată din Georgiana Lobonț și soțul ei. Cei doi le-au fost alături cântăreților și la petrecerea din Turcia.

Citeste si: Ce le-au impus Armin Nicoară și Claudia Puican invitaților prezenți la nunta lor turcească. Detaliul care a ieși acum la iveală



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Armin Nicoară şi Claudia Puican se căsătoresc! “E oficial, a spus DA!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies