„Nu o interesa. Pur și simplu le arunca! Mă durea sufletul. A început să țipe la mine.” Cristina Șișcanu, întâmplare nefericită cu doamna de la curățenie! Ce s-a întâmplat cu ținuta sa din cașmir?

„Nu o interesa. Pur și simplu le arunca! Mă durea sufletul. A început să țipe la mine.” Cristina Șișcanu, întâmplare nefericită cu doamna de la curățenie! Ce s-a întâmplat cu ținuta sa din cașmir?
„Nu o interesa. Pur și simplu le arunca! Mă durea sufletul. A început să țipe la mine.” Cristina Șișcanu, întâmplare nefericită cu doamna de la curățenie! Ce s-a întâmplat cu ținuta sa din cașmir?

Cristina Șișcanu a avut parte de o serie de întâmplări nefericite cu doamna care îi făcea curățenie în casă. Vedeta a rămas fără o persoană care să o ajute la curățenie.

Cristina Șișcanu a avut parte de mai multe întâmplări neplăcute cu doamna pe care o angajase să curețe locuința. Prezentatoarea TV a povestit totul în mediul online, fiind profund dezamăgită de ceea ce s-a întâmplat cu ținuta sa din cașmir.

Cristina Șișcanu, nemulțumiri la adresa doamnei de la curățenie

Cristina Șișcanu, întâmplare nefericită cu doamna de la curățenie! Ce s-a întâmplat cu ținuta sa din cașmir?
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Facebook]

Vedeta a avut parte de o surpriză neplăcută atunci când a văzut că pantalonii și puloverul său de cașmir au intrat la apă.

Acest lucru s-a întâmplat din cauza doamnei de la curățenie, care nu a fost atentă la instrucțiunile de spălare a materialelor delicate. Nu a fost, însă, singura întâmplare neplăcută pe care soția lui Mădălin Ionescu a avut-o cu această doamnă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Deși era o femeie neglijentă, Cristina Șișcanu mărturisește că s-a comportat mereu frumos cu ea, astfel încât, nu înțelege acest comportament al femeii, care ea însăși a ales să plece din casa vedetei,

după ce a țipat la ea.

Aveam o doamnă care mă ajuta la curățenia prin casă de două ori pe săptămână. Cam de un an cred că era la noi. Ajutatul la curățenie era că venea și ștergea praful, mai băga vasele la mașina de spălat, mai punea hainele la mașina de spălat și mai călca. Se întâmpla să fie foarte puține haine pentru că atunci când venea ea nu putea să spele mai multe mașini deoarece nu apucau să se usuce.

Ea nu stătea toată ziua, venea câteva ore. Ce s-a întâmplat săptămâna trecută? Mă duc eu în dressing și vreau să mă îmbrac cu acest costum din cașmir. Am dat destul de mulți bani pe el. Puloverul și pantalonii ajungeau undeva pe la 1000 de lei. Am zis că fac o investiție în ceva de cașmir, să am să mă îmbrac mai mult timp cu el. Când intru în dressing și când mă uit...pantalonii
care erau lungi, au ajuns să fie sub genunchi. E clar. Am văzut că nu mai e moale și pufos, e tare. L-a spălat doamna. Eu am observat niște automatisme la ea. Nu o interesa. Pur și simplu le arunca. Îmi arunca haine de ale Petrei în mașina de spălat cu dress băgat în pantaloni. Mă durea sufletul. Eu am grijă de haine. Anul trecut tot așa mi-a stricat un pulover.
I-am spus cu frumosul. N-am zis nimic, am trecut peste, am rugat-o doar să fie mai atentă.

S-a întâmplat chestia asta vineri și când am constatat, sâmbătă, nu am sunat-o să îi spun sau să mă iau de ea. Vine astăzi și îi spun că mi-a stricat acest costum. „Păi ce, că se spală la 40 de grade!” I-am spus „De ce nu vă uitați și dumneavoastră pe etichetă? Că acum îmi pare rău de el.”

Și a început: „Dar ce, de ce trebuie să spăl eu hainele? Că nu știu dacă a fost asta înțelegerea”. Niște chestii absolut absurde. Ea nu strângea lucruri din casă, ea le lua și le muta. În bucătărie nu mai spun, dacă erau anumite vase care nu intrau în mașina de spălat și le spăla de mână, le lăsa așa. I-am spus de atâtea ori să le pună la locul lor.
Mi se pare absolut normală chestia asta. Eu când fac curățenie intri ca într-o vitrină în locul ăla. Nu se întâmpla lucrul ăla. Am închis ochii, n-am zis nimic.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Voi vă dați seama că am ajuns să ne comportăm ca cu un bibelou? Niciodată n-am întârziat cu banii. Ea era foarte supărată că de ce i-am zis eu că a stricat acest costum. A început să țipe la mine. Nu i-am cerut niciodată bani pe lucrurile pe care le-a stricat. Nu mai spun de paharele scumpe pe care le-a spart. Asta e, se mai întâmplă. Întârzia foarte mult. Concluzia este: colaborarea s-a încheiat. Stau și mă gândesc că oamenii nu vor să muncească sau sunt foarte lacomi. Ea mergea și în alte locuri și era pusă doar să ia bani.”, a povestit Cristina Șișcanu pe Facebook.

Cristina Șișcanu, întâmplare nefericită cu doamna de la curățenie! Ce s-a întâmplat cu ținuta sa din cașmir?
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

„Ca să nu îmi iau eu zilele, beau și mă îmbolnăvesc și de la băutură se întâmplă ceva sigur!” Nicu Paleru, despre modalitatea prin care încerca să își facă rău singur prin intermediul alcoolului

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies