„Nu o să cheltuim mult.” Ce vor pune Adriana Iliescu și fiica sa, Eliza pe masa de Crăciun

„Nu o să cheltuim mult.” Ce vor pune Adriana Iliescu și fiica sa, Eliza pe masa de Crăciun
„Nu o să cheltuim mult.” Ce vor pune Adriana Iliescu și fiica sa, Eliza pe masa de Crăciun

Adriana Iliescu, în vârstă de 84 de ani, a uimit foarte multă lume, în urmă cu 18 ani. Fosta profesoară de limba română a intrat în Cartea Recordurilor, după ce la vârsta de 66 de ani a adus pe lume primul său copil.

Timpul a trecut, iar acestea sunt fericite împreună, cu toate că nu au cea mai bună situație financiară. Iată ce vor pune pe masă cele două!

Citește și: “E la două facultăți, se descurcă foarte bine!” Ce spune Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, despre cum se descurcă fiica sa, la facultate

Ce vor pune Adriana Iliescu și fiica sa, Eliza pe masa de Crăciun

Adriana Iliescu și fiica sa sunt prietene foarte bune, dar cele două duc un trai modest. Cu toate acestea, lipsa banilor nu le afectează emoțional pe acestea.

„O să facem curat în toată casa pentru Sărbători, nu plecăm din București. Nu avem bani de cheltuit. Crăciunul este despre liniște, credință și Nașterea Domnului. Eliza mă ajută cu tot ce este nevoie...la curățenie, dar și la mâncare.

Eliza nu se ferește de muncă. Noi nu facem multă mâncare. De exemplu, o să pregătim vreo 30 de sarmale și ne ajung vreo două zile. Mâncăm cam trei – patru sarmale la o masă. Nu putem mânca mai multe. Am făcut un calcul și o caserolă de carne tocată este în jur de 15 lei, ne mai trebuie orez, condimente. Nu este mare lucru. Nu o să cheltuim mult.
O să facem și cozonac, bineînțeles, dar mai mult, pentru noi două treaba aceasta este ca o distracție, nu o vedem ca pe greutate. Dacă nu o să ne iasă cozonacul așa cum trebuie o să mergem să cumpărăm un cozonac din magazin și asta este.”,
a declarat, pentru Click!, Adriana Iliescu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Fiul soției lui Ilie Năstase se căsătorește! Câte persoane sunt invitate la marele eveniment

Adriana Iliescu este o mamă mândră

Adriana Iliescu este foarte mândră de Eliza, iar adolescenta a fost șefă de promoție la Colegiul „Dimitrie Paciurea”, anul trecut. Este foarte deșteaptă și își dorește să ajungă profesoară, exact ca și mama ei.

„Eliza este bine, are foarte mult de lucru în perioada aceasta, mai ales că este studentă la două facultăți. Învață, pregătește proiecte frumoase. Sunt o mămică mândră. Se mai plimbă și ea uneori, are timp pentru dânsa, normal, mai iese la un suc prin oraș cu colegii”, a mai spus Adriana Iliescu, pentru aceeași sursă.

Citește și: Cum arăta Adriana Iliescu în tinereţe. Imagini cu cea mai bătrână mamă din România

 

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ce scrie în testamentul lui Ion Iliescu? S-a aflat cine îi va moșteni averea fostului președinte

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies