“Nu o să facă petrecere prea mare.” Care este regula impusă de Maria Constantin, pentru invitații de la nunta sa

“Nu o să facă petrecere prea mare.” Care este regula impusă de Maria Constantin, pentru invitații de la nunta sa
“Nu o să facă petrecere prea mare.” Care este regula impusă de Maria Constantin, pentru invitații de la nunta sa

Nașa de cununie a Mariei Constantin a discutat despre regula pe care toți invitații trebuie să o ia în considerare la nunta sa. Iată despre ce este vorba!

Maria Constantin este în culmea fericirii datorită faptului că, în doar câteva luni, urmează să își unească destinul în fața lui Dumnezeu cu alesul inimii sale. Evenimentul mult așteptat va avea loc pe data de 4 august 2023, iar nașii aleși de către viitori miri sunt artista Kristiyana și Rustem. Recent, s-a aflat cerința pe care Maria Constantin o are la nunta sa alături de Robert Stoica. Mai precis, regula este pentru invitați, care trebuie să poarte ținute albe, din spusele nașei de cununie a celor doi, Kristiyana.

„Din ce mi-a zis fina vrea ca toată lumea să fie îmbrăcată în alb, să fie o petrecere white”, a mărturisit Kristiyana, nașa de cununie a Mariei Constantin.

Citește și: Cine este Robert Stoica, iubitul Mariei Constantin. „Are afaceri imobiliare și o pensiune în Argeș”

Care este regula impusă de Maria Constantin, pentru invitații de la nunta sa[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Nunta Mariei Constantin ar putea avea loc în aer liber

Totodată, nașa Kristiyana a mai mărturisit faptul că există o posibilitate ca la nunta Mariei Constantin și a lui Robert Stoica să fie prezenți aproximativ 200-300 de persoane, după cum chiar fina ei i-a spus. Mai mult decât atât, din spusele artistei de acum ceva timp, nunta ar putea avea loc în aer liber.

„Am înțeles de la fina că nu o să facă petrecere prea mare. O să fie în jur de 200-300 de persoane, putea să fie mai multă lume, dar ei nu vor și așa au hotărât. Am înțeles că o să fie și ceva tradițional. Oricum din spusele lor, nunta o să aibă loc în aer liber”, a mai adăugat ea.

Citește și: ”Este într-o vineri nunta și în post.” Maria Constantin, pusă la zid de către fani, după ce a anunțat data nunții!

Care este regula impusă de Maria Constantin, pentru invitații de la nunta sa[Sursa foto: Instagram]

Kristiyana a susținut că mirii se ocupă cel mai mult de organizarea specialului eveniment, în timp ce ea și soțul ei, în calitate de nași, se vor ocupa de pregătirea unor surprize muzicale.

„Abia așteptăm! Noi ne implicăm mai puțin, ei se implică mai mult, pentru că noi suntem și cu treburi, trebuie să plecăm în străinătate, la petreceri.

Ne-am implicat și noi puțin cu muzică. În rest, cu restaurantul, cu meniurile, se ocupă ei, ei se organizează. Noi o să aducem niște surprize muzicale, din partea noastră”, a declarat vedeta.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

”Este într-o vineri nunta și în post.” Maria Constantin, pusă la zid de către fani, după ce a anunțat data nunții!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies