Nu o sa iti vina sa crezi ca unii oameni se cazeaza aici! Uite care sunt cele mai ciudate hoteluri din lume

Nu o sa iti vina sa crezi ca unii oameni se cazeaza aici! Uite care sunt cele mai ciudate hoteluri din lume
Nu o sa iti vina sa crezi ca unii oameni se cazeaza aici! Uite care sunt cele mai ciudate hoteluri din lume

Daca te-ai saturat sa te cazezi in hoteluri de lux si daca vrei sa incerci ceva inedit , un hotel ciudat ar putea fi alegerea potrivita. Ai de unde sa alegi!

CasAnus, Kemzeke, Belgia- este o sculptura gigantica care infatiseaza un intestin. Inauntru exista un pat dublu, dus si toaleta. Desi nu pare un loc primitor, inauntru camera este destul de comoda. Acest tip de cazare este extrem de popular mai ales printre cuplurile care cauta liniste si intimitate.

Das Park Hotel, Linz, Austria- hotelul este facut practic din mai multe conducte de scurgere transformate in camere.

Gasesti aici un pat, lumina si ventilatie. Baile si toaletele sau bucatariile nu sunt in incinta hotelului, spatiul fiind limitat.

Palacio del Sal, Bolivia- este facut in intregime din sare. Podelele, peretii chiar si mobila sunt sarate. Fiecare camera are baie privata si cei cazati aici pot beneficia de sauna, spa, piscina si cateva terenuri de golf.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Dog Bark Park Inn, Cottonwood,

Idaho, SUA- hotelul are forma unui caine, proprietarii fiind iubitori de animale. Hotelul are doua parti numite Sweet Willy si Toby.

The Hobbit Motel, Woodlyn Park, Noua Zeelanda- hotelul este facut din blocuri de polistiren care tin de cald iarna si racoare vara. Acoperisul este acoperit cu iarba iar camerele sunt foarte primitoare.

Null Stern Hotel, Teufen, Elvetia- este singurul hotel din lume care nu are nici o stea.

Filozofia dupa care se ghideaza proprietarii este “singura stea esti tu”.  Hotelul a fost construit intr-un buncar  de razboi si nu exista ferestre.

Sursa travel.amerikanki.com



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

8 greșeli care îți pot strica mâncarea atunci când gătești în multicooker

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies