Nu o sa iti vina sa crezi in cate moduri poti folosi apa oxigenata! Uite ce beneficii are si pentru sanatate

Nu o sa iti vina sa crezi in cate moduri poti folosi apa oxigenata! Uite ce beneficii are si pentru sanatate
Nu o sa iti vina sa crezi in cate moduri poti folosi apa oxigenata! Uite ce beneficii are si pentru sanatate

Peroxidul de hidrogen este unicul germicid compus doar din apa si oxigen. Precum ozonul, omoara organismele bolilor prin oxidare! Peroxidul de hidrogen este considerat cel mai sigur si naturalmente eficient dezinfectant din lume.

 

Albirea rufelor – o alternativa la inalbitori
Adauga o cana de peroxid rufelor albe pentru a le albi. Peroxidul este excelent pentru a scapa de petele de sange de pe haine si covoare. Daca este sange pe haine, toarna peroxid direct pe pata, lasa-l pentru un minut, apoi freaca si clateste cu apa rece. Repeta daca este necesar.

Albirea rufelor – o alternativa la inalbitori

Adauga o cana de peroxid rufelor albe pentru a le albi.

Peroxidul este excelent pentru a scapa de petele de sange de pe haine si covoare. Daca este sange pe haine, toarna peroxid direct pe pata, lasa-l pentru un minut, apoi freaca si clateste cu apa rece. Repeta daca este necesar.

Baie de reintinerire si detoxifiere

Utilizeaza circa 2 l de peroxid de hidrogen concentrat 3% intr-o cada plina cu apa calda. Stai in apa pentru cel putin ½ ora, adaugand apa fierbinte pe cat este nevoie pentru a mentine o temperatura confortabila.

Ciuperca piciorului

Desi mai este nevoie de studii pentru a arat ca aceasta solutie functioneaza pentru oricine, este un remediu casnic rapid care merita incercat. Pentru a ajuta la tratarea ciupercii piciorului, pulverizeaza o mixtura 50%/50% de peroxid de hidrogen si apa pe picior (in special degetele) in fiecare seara si lasa sa se usuce.

Infectii

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Inmoaie orice infectii sau taieturi in solutie de peroxid 3% pentru

zece minute de cateva ori pe zi. Chiar si cangrena care nu s-ar vindeca cu nici un fel de medicamente a fost vindecata prin inmuiere in peroxid de hidrogen. Pune jumatate de flacon de peroxid in cada pentru a scapa de furunculi, ciuperci sau alte infectii ale pielii.

Infectii ale sinusurilor

O lingura de peroxid 3% adaugata la o cana de apa neclorata poate fi utilizata ca spray nazal. In

functie de gradul de afectare a sinusurilor, se poate ajusta cantitatea de peroxid utilizata.

Ingrijirea ranilor

Peroxidul 3% este utilizat medical pentru curatarea ranilor, inlaturarea tesuturilor moarte, si ca agent de debridare (dezinfectare) orala. Peroxidul stopeaza sangerarea capilarelor.

Apa de gura/Ingrijirea danturii

Proprietati vindecatoare: ia un capacel (cel care vine odata cu flacolnul) si tine-l in gura pentru 10 minute in fiecare zi, apoi scuipa continutul.

Nu vei mai avea afte iar dintii vor fi mai albi.

Pasta de dinti

Utilizeaza bicarbonat de sodiu si adauga destul H202 3% pentru a face o pasta.

Deschiderea la culoare a parului

Peroxidul este agent de albire si este utilizat pentru deschiderea la culoare a parului. Dilueaza peroxid 3% cu apa (50%/50%), si pulverizeaza solutia pe parul tau umed dupa un dus si piaptana parul pentru ca solutia sa patrunda uniform in parul umed.

Nu vei avea nuanta de blond cenusiu din pachetele comerciale de vopsit parul, ci nuante deschise mai naturale daca parul tau este castaniu deschis sau blond cenusiu.

Mucegaiul

Curata cu peroxid atunci cand casa iti devine contaminata biologic datorita invaziei mucegaiului, cum ar fi casele cu igrasie.

Sursa viataverdeviu.ro

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies