“Nu o să mai fie o problemă reală!” Anunțul pe care toată lumea îl aștepta

nicusor dan primarul capitalei
Anunțul pe care toată lumea îl aștepta

Deși iarna încă nu și-a intrat în drepturi, se pare că apar deja problemele cu privire la modalitatea de încălzire a bucureștenilor.

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a vorbit despre problema de termoficare din București. Se pare că acest subiect „nu o să mai fie o problemă reală”, însă abia peste doi-trei ani, când investiţiile vor permite readucerea reţelei de termoficare, la nivelul de acum zece ani.

 

Citeste si: Vremea de luni, 19 septembrie 2022. Anunțul ANM: ploi si vreme rece!

 

Problema căldurii din București se poate rezolva în aproape doi-trei ani

Primarul general al Capitalei, susține că în București vor exista cu până la 15 șantiere deschise, iarna viitoare fiind mai călduroasă, problema fiind legată de fapt, de „ rezultatul inacţiunii de cel puţin zece ani de zile ”, pentru că mai puţin de 700 de milioane de lei au fost alocați, deși necesarul era de 950 de milioane.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Anul viitor o să avem cam 15 șantiere deschise, pentru că o să semnăm contracte pe segmentele care vin din bani europeni şi o să ajungem să facem 50 de kilometri pe an. Atunci iarna o să fie mult mai bine decât iarna asta. În doi-trei ani, problema căldurii nu o să mai fie o problemă reală în Bucureşti.

Problema este că noi am făcut cinci-şase-şapte kilometri, şi cei care nu sunt schimbaţi, s-au acumulat. Ca să ne întoarcem unde eram ca şi calitate a serviciului acum zece ani, durează doi-trei ani.”, a declarat Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan.

nicusor dan declaratii
Anunțul pe care toată lumea îl aștepta[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Calendar ortodox 19 septembrie 2022. Ce sărbătoare este luni?

 

Bucureștenii sunt nevoiți să apeleze la încălzirea electrică

Pe masa Guvernului se află deja planul de măsuri din domeniul energetic, pentru iarna 2022-2023, în care Executivul ar spune că în această iarnă se va asigura greu aprovizionarea cu gaze, astfel încât oamenii vor fi nevoiți să apeleze la încălzirea electrică.

În București, de când cu Nicușor Dan, sunt zeci de mii, poate sute de mii de bucureșteni care au făcut frigul de două ierni.

19 grade o să aveți în case unde aveți sobe, dar la apartamente racordate la sistemul centralizat de încălzire, iarna trecută 19 grade, ba chiar 17 grade în casă.”, a declarat Robert Turcescu.

robert turcescu la 40 de intrebari
Anunțul pe care toată lumea îl aștepta[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Sfatul zilei de luni, 19 septembrie 2022. Află ce zodie își schimbă jobul



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Calendar ortodox 19 septembrie 2022. Ce sărbătoare este luni?

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies