„Nu o să profesez niciodată.” Ce studii are Alex Velea. Artistul a rămas repetent în adolescență

„Nu o să profesez niciodată.” Ce studii are Alex Velea. Artistul a rămas repetent în adolescență
„Nu o să profesez niciodată.” Ce studii are Alex Velea. Artistul a rămas repetent în adolescență

Alex Velea a vorbit despre perioada adolescenței și parcursul său din punct de vedere profesional.

Alex Velea este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară, care de-a lungul timpului a reușit să-și depășească condiția și să ajungă acolo unde și-a propus, depășind numeroasele greutăți pe care le-a întâlnit de-a lungul vieții. Astfel, în momentul de față, Alex Velea se poate numi un bărbat împlinit, având o carieră de succes în industria muzicală și o familie minunată, alături de frumoasa lui soție, Antonia, cea care i-a dăruit doi copii minunați.

Cu toate acestea, artistul a avut multe încercări de trecut până să ajungă la nivelul la care este în prezent. În cadrul unui interviu, Alex Velea a vorbit despre perioada adolescenței și de parcursul lui educațional.

Alex Velea a rămas repetent din cauza absențelor

Citește și: „Am fost luat de fraier.” Zannidache a vorbit despre separarea de Alex Velea. Ce mărturisiri noi a scos la iveală artistul

Alex Velea a rămas repetent din cauza absențelor
Alex Velea a rămas repetent din cauza absențelor[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Din punct de vedere educațional, Alex Velea se poate numi un copil cu rezultate bune la învățătură. Cu toate acestea, soțul Antonie a rămas repetent în adolescență datorită faptului că avea numeroase concerte și evenimente la care trebuia să participe, iar astfel a adunat un număr mare de absențe.

Alex Velea a povestit că a fost la o mulțime de olimpiade la diferite materii, iar cea care l-a ambiționat să nu renunțe la școală a fost chiar mama artistului, care nu credea că băiatul ei ar putea avea o carieră de succes în industria muzicală. Astfel, mama artistului l-a ambiționat, iar Alex Velea a decis să meargă la facultate de dragul părinților.

Mama era disperată. Îmi zicea să mă duc la școală, nu avea încredere. Când am dat licența, am zis că știu doar titlul, profesorii se uitau la mine, colegii la fel, probabil se așteptau să încep să cânt .”, a povestit Alex Velea în cadrul unui interviu.

Ce facultate a urmat Alex Velea

Citește și: „O să fie foarte frumoasă în rochia de mireasă” Alex Velea a făcut declarații despre nunta cu Antonia

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Ce facultate a urmat Alex Velea
Ce facultate a urmat Alex Velea[Sursa foto: Facebook]

Alex Velea a urmat cursurile Facultății de Inginerie și Protecția Mediului în Industrie. Astfel, cântărețul este la bază inginer, dar cu toate acestea știa dintotdeauna că nu o să profeseze în acest domeniu, făcându-le însă pe plac părinților săi.

Mama insista mereu și mi-a explicat că școala e primordială, că are prioritate. Eu le-am făcut pe plac părinților mei, dar în capul meu visam să fiu cântăreț.

Asta s-a întâmplat până la  facultate, și facultatea am făcut-o tot de dragul lor, adică nu o să profesez niciodată. Eu sunt inginer, am terminat inginerie și protecția mediului în industrie .”, a mai spus Alex Velea.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„A fost doar o mică greșeală” Armin Nicoară a recunoscut că a înșelat-o pe Claudia Puican! Cum a reacționat artista?

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies