Nu o să-ți vină să crezi unde își petrece vacanța Câner Cindoruk, Volkan din serialul "Infidelul"

Nu o să-ți vină să crezi unde își petrece vacanța Câner Cindoruk, Volkan din serialul
Nu o să-ți vină să crezi unde își petrece vacanța Câner Cindoruk, Volkan din serialul "Infidelul"

Caner Cindoruk, cel care îl interpretează pe Volkan, în serialul fenomen "Infidelul" a dat căldura din Istanbul pe răcoarea din ... Cape Town, Africa de Sud.

Îndrăgitul actor s-a cazat în zona de lux a orașului, în Camps Bay, recunoscută pentru numeroase atracții turistice, precum plaja cu același nume, cunoscută pentru nisipul său alb, o piscină naturală între stânci și vederea spre munții Twelve Apostles.

Caner Cindoruk se bucură din plin de zilele libere și se relaxează în natură, în ciuda vremii capricioase. Actorul a împărtășit câteva instantanee și fanilor de pe rețelele de socializare.

Pozele actorului pe nisipul alb, ascultând sunetul valurilor oceanului sau bucurându-se de ploaie au primit zeci de mii de aprecieri și sute de mesaje din toate colțurile lumii.  

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

"Ce locuri frumoase!", "Aceste imagini sunt fabuloase! Mă bucur să te văd relaxandu-te în mijlocul naturii", "Aceste fotografii sunt inspirație pură, ai surprins libertatea! Arăți fericit și asta mă bucură!",  sunt doar câteva dintre sutele de mesaje postate de

fanii celebrului actor.

Pe Câner Cindoruk îl putem vedea de miercuri până vineri, începând cu ora 20.00, în serialul emoționant "Infidelul", la Kanal D.

 

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

De câți bani are nevoie Oana Roman lunar pentru a trăi decent? „Eu cu banii pe care îi câștig acum în România, mi-aș face mai multe fițe la Cannes decât fac la București.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies