„Nu permit să fiu umilită.” Ramona de la Clejani și viitorul său soț au decis să meargă pe drumuri separate. Despărțirea a fost scandaloasă

„Nu permit să fiu umilită.” Ramona de la Clejani și viitorul său soț au decis să meargă pe drumuri separate. Despărțirea a fost scandaloasă
„Nu permit să fiu umilită.” Ramona de la Clejani și viitorul său soț au decis să meargă pe drumuri separate. Despărțirea a fost scandaloasă

Relația dintre Ramona de la Clejani și Paris, bărbatul cu care urma să se căsătorească, s-a sfârșit brusc când cântăreața de muzică de petrecere a aflat că acesta avea o altă relație în paralel. Chiar dacă se pregăteau de nuntă, acum toate planurile au fost anulate.

După ce i-a descoperit iubitului său conversații cu fosta parteneră, Ramona de la Clejani și Paris s-au despărțit în doar câteva luni. De această dată, pare că despărțirea este definitivă și nu există nicio șansă de împăcare între cei doi.

Citește și: „Nu pot accepta orice situație.” Ramona de la Clejani și iubitul ei nu mai formează un cuplu. Bruneta are sufletul sfâșiat

Ramona de la Clejani s-a despărțit de viitorul soț

Deși i-a mai oferit ocazia să se schimbe, Ramona de la Clejani a constatat că partenerul ei, Paris, nu s-a schimbat și a aflat recent că acesta are din nou conversații cu o altă femeie, cu care se pare că are și o relație.

Ramona de la Clejani a primit o scrisoare de la femeia care susține că are o relație cu iubitul ei și care i-a furnizat detalii intime, inclusiv imagini.

Aceste informații au șocat-o pe cântăreață și acum ea nu mai dorește să aibă nicio legătură cu bărbatul care trebuia să-i fie soț.

„Nu mai vreau să fiu asociată cu el, eu cred că am muncit foarte mult până în momentul de față și nu merit să fiu asociată cu oameni care nu știu să respecte și să aprecieze oamenii buni. Suntem caractere diferite, atunci când ești un om bun, cu atât ești mai dezamăgit”, a spus Ramona de la Clejani pentru Spynews.ro.

Ramona de la Clejani consideră că poate și ea are o parte de vină în relația eșuată, pentru că nu a reușit să acorde suficientă atenție partenerului ei, fiind ocupată în mare parte din timp. Totuși, acum ea vrea să se concentreze pe propria viață și să uite de fostul ei partener, care i-a cauzat multă suferință.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Am fetița care urmează să dea la Dinu Lipatti, trebuie să mă ocup de ele, de fete. Poate că eu nu mi-am dat interesul cum trebuia în relație pentru că sunt ocupată tot timpul, poate a fost vina mea, eu nu am nimic de comentat la adresa nimănui, trebuie doar să-mi văd de viața mea și să nu mai greșesc. Eu nu am spart casa nimănui, eu cu cât sunt mai puternică, cu atât sunt lovită, dar eu nu dau prilej la așa ceva pentru că pentru mine aceste persoane și acești oameni care sunt în spatele acelor postări

sunt niște no name-uri care vor să-mi facă rău”, a mai zis ea.

Ramona de la Clejani și viitorul său soț au decis să meargă pe drumuri separate.
Ramona de la Clejani și viitorul său soț au decis să meargă pe drumuri separate.[Sursa foto: Facebook]

Ramona de la Clejani își dorea o familie

Ramona de la Clejani își dorea foarte mult să-și întemeieze o familie cu Paris, dar din nefericire planurile nu s-au concretizat așa cum și-ar fi dorit. Artista a subliniat faptul că nu ar fi putut să tolereze faptul că partenerul ei avea o relație în paralel.

Potrivit cântăreței, femeile care știu că un bărbat este deja implicat într-o relație și totuși acceptă să vorbească cu el, își asumă o mare parte din vină pentru situația respectivă.

„Eu nu am cum să accept, eu am acceptat anumite situații pentru că nu am știut, iar persoana aceea care a știut și a acceptat și îi place să fie a doua... Mie nu-mi place, eu tot timpul am luptat pentru locul 1.

Eu nu pot să permit așa ceva, eu sunt un om care a muncit foarte mult și am și eu principiile mele în viața asta, nu pot accepta orice situație. Eu sunt un om ambițios ce a plecat de la 0. Îmi doream să am o familie, dar am înțeles că aștia sunt oamenii, cu asta se ocupă, iar vina cea mai mare o au fetele astea care știu că au relații și se bagă, eu niciodată nu am făcut asta în viața mea”, a mai zis ea.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ramona de la Clejani a fost întrebată de ce i-a oferit încă o șansă fostului ei iubit acum câteva luni, atunci când a găsit mesaje între el și fosta lui parteneră, iar ea a răspuns că l-a iertat în acel moment, sperând că se va schimba.

„Atunci i-am mai dat o șansă, l-am iertat că am zis că e firesc, dar nu poți la nesfârșit. Este vina mea, cel mai mult mă învinovățesc pe mine, nu trebuia eu să mă bag în așa ceva, nu permit să fiu umilită pentru fete care sunt întreținute. Am un milion de motive să trec cu bine peste asta, eu sunt un om puternic, frumos, am o mulțime de nunți vara asta, nu au mâncat lupii țara”, a mai spus Ramona de la Clejani pentru Spynews.ro.

Ramona de la Clejani și viitorul său soț au decis să meargă pe drumuri separate.
Ramona de la Clejani și viitorul său soț au decis să meargă pe drumuri separate.[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Toate se întorc în viață.” Ramona Manole, declarații despre Viorica și Ioniță de la Clejani. Ce a declarat fiica artistului despre familia lor

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„Toate se întorc în viață.” Ramona Manole, declarații despre Viorica și Ioniță de la Clejani. Ce a declarat fiica artistului despre familia lor

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies