„Nu pot să cred. Doamneee!” Cum a apărut Florin Salam la plajă!

roxana dobre costum de baie
„Nu pot să cred. Doamneee!” Cum a apărut Florin Salam la plajă!

În urmă cu doar câteva ore, Roxana Dobre a făcut o postare în care a dezvăluit cum a venit Florin Salam la plajă.

Aflaţi pe litoralul romanesc, Roxana Dobre şi Florin Salam, au lăsat pe toţi cei aflaţi pe plajă, muţi de uimire. Îmbrăcată într-un costum de baie care îi dezvăluia formele voluptoase ale corpului, actuala soţie a lui Florin Salam a atras toate privirile. 

Roxana Dobre şi Florin Salam şi-au făcut apariția pe litoralul românesc

Citeste si: „E povestea noastră”. Andreea Marin, dezvăluiri despre nunta cu Adrian Brâncoveanu

roxana dobre si florin salam
Roxana Dobre in costum de baie[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Eu am trăit multă vreme în casă cu un bărbat abuzator...”. Gabriela Cristea, dezvăluiri cutremurătoare

În postarea de pe contul ei de Instagram, Roxana a surprins fix momentul în care cântărețul de muzică de petrecere şi-a făcut apariţia.

Îmbrăcat în cămaşa blue cu motive florare, pantaloni scurţi şi pe cap o şapcă, Florin Salam a şocat pe tot cei care se aflau la plajă în acel moment.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Artistul a venit pe nisip, conducând o mașină de... golf. Toţi cei care se aflau pe șezlonguri se uitau la el şi la ceilalți prieteni care-l însoţeau în maşină.

Roxana Dobre a ţinut să precizeze câteva cuvinte, în timp ce se amuza copios de ceea ce vede: „Uitaţi-vă la soţul meu cu noua lui apariţie pe plajă, în anul 2022.

Deci aşa se vine la plajă acum. Nu pot să cred. Doamneee! Te iubesc omule, deci nu pot să cred!” a spus Roxana în InstaStory.

Citeste si: Cine este românca omorâtă de rechin. “Nedreptățile şi veninul (șpăgile încasate- taxa de şmecher) s-au răzbunat"

nunta florin salam si roxana dobre
Florin Salam cu mașina de golf pe plaja[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Îi mai dădeam câte un pumn”. Andra Volos, dezvăluiri cutremurătoare despre relația cu Bogdan Mocanu. Ce nu a mers între cei doi

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Bruneta a făcut şi câteva capturi în care se putea vedea că are un costum de baie întreg, ce îi descoperea o parte din bust. Țintele de pe costum străluceau alături de bijuteriile scumpe, etalate pe mâini. Asemănarea tinerei mămici a trei copii, era izbitoare cu celebra Kim Kardashian.

Florin Salam are mereu grijă de soţia lui şi îi trimite des buchete mari de flori. Roxana a lăsat şi un mesaj sugestiv, pentru buchetul imens de trandafiri roşii pe care l-a primit.

roxana dobre si florin salam nunta
Roxana Dobre mulțumește pentru buchetul de trandafiri[Sursa foto: Instagram]

Roxana Dobre şi Florin Salam s-au căsătorit în luna iunie 2022

În urmă cu doar o lună, Roxana Dobre şi Florin Salam şi-au unit destinele, într-o locaţie de pe malul mării din stațiunea Mamaia. Nunta lor a ţinut primele pagini ale publicațiilor din mediul online, mai ales că a fost realizată într-o zi de post. Conform tradiţiei ortodoxe, nunţile nu pot fi efectuate în aceste zile şi sunt nerecunoscute de către Biserică.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

6 Ţinute de festival care vor atrage toate privirile. Cum să te îmbraci la Neversea, Untold și Electric Castle

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies