„Nu prăjea o tigaie de cartofi, mie îmi prăjea ligheanul!” Cristian Popescu Piedone a vorbit despre problemele cu mâncarea!

„Nu prăjea o tigaie de cartofi, mie îmi prăjea ligheanul!” Cristian Popescu Piedone a vorbit despre problemele cu mâncarea!
„Nu prăjea o tigaie de cartofi, mie îmi prăjea ligheanul!” Cristian Popescu Piedone a vorbit despre problemele cu mâncarea!

Cristian Popescu Piedone, primarul sectorului 5, a povestit în cadrul unui podcast, una dintre cele mai dificile perioade ale sale, atunci când se confrunta cu mâncatul excesiv.

În cadrul unui podcast, edilul a vorbit fără perdea și a mărturisit că a avut o perioadă în care mânca foarte mult, iar soția sa, îi făcea porții enorme de mâncare.

Citește și: „Am avut o perioadă a vieții în care eram oarecum ateu. Nu credeam, dar îmi plăcea să mă duc la biserică.” Cristian Popescu Piedone, lecție importantă de viață!

Citește și: Fiul lui Cristian Popescu Piedone, mesaj emoționant după ce tatăl lui a fost condamnat la patru ani de închisoare în dosarul Colectiv: „Pentru mine ești un erou!”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Piedone a vorbit despre momentul în care mânca foarte mult

Cristian Popescu Piedone a dezvăluit un record alimentar impresionant pe care l-a avut, în cadrul unui interviu. Primarul a povestit cum, într-o noapte, a comandat 35 de hamburgeri de la un restaurant de fast-food și a mâncat 34 dintre aceștia, lăsând doar feliile de deasupra. Descriindu-și experiența, Piedone a spus că a mâncat carnea de la toți.

Cristian Popescu Piedone a declarat că aceasta a fost cu adevărat o provocare alimentară.

Pe lângă aceste lucruri, edilul a mai adăugat că partenera lui nu îi prăjea o tigaie de cartofi prăjiți, ci un lighean.

„Dacă mâncam mult? Vrei să îți spun recordul. Se deschisese un restaurant de fast-food. Mi s-a făcut foame, am avut o acțiune de o noapte, îmi era chiar foame și mi-am comandat 35 de hamburgeri, șoferul a mâncat unul, eu 34. Singurul lucru pe care l-am dat, am luat doar felia de deasupra.

Am aruncat să zic 34 de felii, dar am mâncat carnea de la 34. Uite, îmi plouă în gură acum. A fost coșmarul Iuliei, nu prăjea o tigaie de cartofi, mie îmi prăjea ligheanul.”,
a mărturisit  Cristian Popescu Piedone, în cadrul podcast-ului „Acasă la Măruță”.

Piedone nu mai consumă alcool

Piedone a menționat că bea doar două beri la fiecare două zile, în urma unei decizii luate după sfatul soției sale.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

De asemenea, primarul a discutat despre provocările legate de cazul său, inclusiv pretenția sa de a primi un salariu modest de aproximativ 80.000

de euro, în timp ce trebuie să se confrunte cu o situație fără precedent în România.

„Plus că i-am înțeles și pe jurnaliști. S-a vândut și Piedone. (…) Data viitoare dacă mă mai invitați, dă-mi bere. Sunt băutor de bere. Am interzis de la soție să mai beau tărie. Beau două berișoare odată la două zile, liniștit. (…) Am mai avut căderi în viață, dar așa ceva nu mi s-a întâmplat.

(…) Singura pretenție a mea a fost să-mi dea salariul. Și nu e mult, vreo 80.000 de euro. Și, din păcate, tot eu trebuie să mă zbat. Trebuie să parcurg niște etape, cazul meu e fără precedent în România”, a mărturisit Piedone.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

„Nu pot să zic că am multe amintiri cu bunicii mei.” Andra, mărturisiri neștiute despre copilăria sa. Care este adevăratul motiv pentru care artista nu a avut o relație apropiată cu bunicii

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies