„Nu prea sunt de acord cu chestia asta.” Gabriela Cristea a răbufnit și a vrut ca toată lumea să știe ce se întâmplă în viața sa

„Nu prea sunt de acord cu chestia asta.” Gabriela Cristea a răbufnit și a vrut ca toată lumea să știe ce se întâmplă în viața sa
„Nu prea sunt de acord cu chestia asta.” Gabriela Cristea a răbufnit și a vrut ca toată lumea să știe ce se întâmplă în viața sa

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează un cuplu de ani de zile, iar recent au avut parte de o conversație plină de sinceritate despre rolul fiecăruia din relație.

Ziua de 8 martie este foarte specială pentru femei, dar și pentru bărbații care au lângă ei persoana iubită. Așa s-a întâmplat și în cazul Gabrielei Cristea, care, a fost răsfățată și iubită de cel care i-a dăruit două fetițe.

Citește și: “Vă așteptăm!” Gabriela Cristea și-a deschis o afacere! Prezentatoarea are o nouă sursă de venit în 2023

Gabriela Cristea a răbufnit pe rețelele de socializare

Gabriela Cristea a vorbit liber despre ziua de 8 martie și a mărturisit că doar bărbatul de lângă tine te poate face să te simți în adevăratul sens al cuvântului femeie.

Partenerul său de viață a avut o surpriză pentru cea pe care o iubește și când aceștia și-au mai eliberat programul, au decis să se răsfețe și să meargă la un restaurant de lux din Capitală.

În drumul spre local, vedeta a păstrat legătura cu cei care o urmăresc pe rețelele de socializare, și a prezentat destul de mult interes pentru ce fac doamnele și domnișoarele în ziua de 8 martie.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Bună, dragilor! La mulți ani tuturor doamnelor și domnișoarelor! Astăzi este 8 martie! Sunt tare curioasă ce faceți, pe unde ieșiți sau cu cine ieșiți, dacă vă scot partenerii voștri de viață undeva sau ieșiți ca fetele.

Eu nu prea sunt de acord cu chestia asta pentru că până la urmă ei, bărbații, ne fac să ne simțim femei. Pentru că am avut liber la prânz și pentru că și soțul meu și-a făcut timp liber mă scoată la restaurant. Deci, vreau să știu pe voi unde vă scoate soțul, iubitul, amantul… ”, a spus Gabriela Cristea, pe pagina sa de Instagram.

 Gabriela Cristea a răbufnit
Gabriela Cristea a răbufnit[Sursa foto: Instagram]

Ce a mărturisit Tavi Clonda despre Ziua Femeii

Tavi Clonda nu a fost deloc de acord cu faptul că unele femei își petrec aceasta zi cu amantul și a decis să le facă o urare.Artistul este de părere că orice femeie merită să fie tratată așa cum merită și să primească iubire și apreciere.

De aceea a decis să îi facă o surpriză celei pe care o iubește și să o răsfețe, motiv pentru care a decis să meargă împreună într-un local romantic.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„La mulți ani, la mulți ani tuturor doamnelor, domnișoarelor și mămicilor! Să fiți iubite și respectate așa cum meritați, că fără voi suntem niște terminați.

Iată că am făcut și o rimă. Astăzi e despre voi, de fapt, toată luna asta, adică din februarie, numai despre voi e vorba. Am înțeles că până mâine doar, că mâine e Ziua Bărbatului, deci mai profitați astăzi… Am făcut o rezervare frumoasă, într-un loc preferat al nostru, unde se mănâncă super bine”, a adăugat și soțul Tavi Clonda.

 Gabriela Cristea a răbufnit
Gabriela Cristea a răbufnit [Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Un bărbat abuzator.” Gabriela Cristea, despre căsnicia cu Marcel Toader



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„A fost ultima zi.” Ce mesaj a transmis Simona Gherghe pe rețelele de socializare

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies