Nu prea tii seama de ce au de spus superiorii tai? Uite de ce trebuie sa iti iei seful in serios!

Nu prea tii seama de ce au de spus superiorii tai? Uite de ce trebuie sa iti iei seful in serios!
Nu prea tii seama de ce au de spus superiorii tai? Uite de ce trebuie sa iti iei seful in serios!

Critica chiar si cand este constructiva, iti poate rani sentimentele si te poate impiedica sa gandesti limpede. Poti crede ca seful tau nu iti cunoaste destul de bine activitatea sau ca evaluarea pe care ti-a facut-o nu este corecta, ca se ia de tine fara motiv si ca iti face viata un calvar. Prima ta reactie ar fi sa il ignori insa acest lucru nu este benefic pentru cariera ta.

Uite de ce nu poti sa iti ignori seful si de ce trebuie sa il iei in serios:

Iti plateste salariul- chiar daca nu iti place modul in care pune problema, trebuie sa faci lucrurile in felul sau pentru ca el este cel care te plateste pentru asta.

Te poate concedia- daca nu faci ce ti se spune si daca nu asculti ce are acesta de spus risti sa iti pierzi locul de munca. 

Nu este insa un lucru neaparat rau. Probabil  va trebui sa iti gasesti un alt job compatibil cu tine.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Are mai multa experienta in domeniu decat tine- inainte sa decizi ca seful tau greseste ia in considerare ce are acesta de spus avand in vedere ca s-ar putea sa aiba dreptate.

Ai putea invata ceva important

Poti sa crezi sau nu ca seful tau este inteligent. Cu toate astea, un lucru e cert. Poti invata multe de la el.

 

Sursa  careerplanning.about.com



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies