„Nu primesc invitație, nu mă prezint”. Silvius Prigoană s-a căsătorit cu logodnica lui, Georgiana

Silviu Prigoana
Silviu Prigoana a fost socru mare. Fiul sau s-a casatorit

Fiul lui Silviu Prigoană, Silvius, s-a căsătorit cu iubita lui, Georgiana. La marele eveniment au venit peste 150 de persoane.

Nunta momentului în showbiz-ul românesc! Fiul cel mic din prima căsătorie a lui Silviu Prigoană, Silvius, s-a căsătorit cu iubita lui, Georgiana.

Omul de afaceri Silviu Prigoană a fost pentru a doua oară socru mare, după ce fiul său și-a unit destinul cu partenera sa de viață, Georgiana. Silvius și Georgiana au organizat marele eveniment până în cel mai mic detaliu, iar alături le-au fost cele mai importante persoane din viața lor.

La petrecere s-a aflat și cunoscuta artistă Angela Rusu.

Nașii celor doi miri au fost niște prieteni de familie a celor doi, fiind doi medici stomatologi extrem de cunoscuți din Constanța.

În urmă cu o lună, Silviu Prigoană vorbea despre petrecerea de nuntă a fiului său și dezvăluia faptul că vor veni în jur de 150 de invitați.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Vom avea vreo 150 de invitați, nu știu. Ei știu mai exact despre ce e vorba, nu m-am băgat în povestea asta. Eu, ca de obicei, stau deoparte. Primesc invitație, mă prezint, nu primesc invitație, nu mă prezint”, spunea Silviu Prigoană în cadrul unui interviu.

Citeste si: Silviu Prigoană a vrut să lase totul în urmă înainte să-și ridice „imperiul”: „Eu am vrut să emigrez atunci”| EXCLUSIV

De asemenea, omul de afaceri care în trecut a fost căsătorit cu Adriana Bahmuțeanu, a mai dezvăluit că i-a lăsat pe fiul și pe nora sa să organizeze evenimentul pe placul lor.

„Nunta, în general, este făcută de mirese.

Mireasa este pionul principal al nunții, ea hotărăște cam tot, și meniul și culoarea costumului mirelui, și așa mai departe. Din această cauză, nu mă bag, nu este treaba mea. Și muzică și tot...absolut! Mireasa hotărăște!”, mai spunea Silviu Prigoană.

Mama lui Silvius Prigoană, absentă de la nuntă

Silvius Prigoană
Silvius Prigoană alaturi de Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana[Sursa foto: Wowbiz.ro]

Din nefericire, la acest eveniment nu a participat și mama lui Silvius, deoarece femeia a murit în urmă cu mai mulți ani, din cauza unei boli cumplite, așa cum a povestit și Silviu Prigoană în cadrul emisiunii „40 de întrebări

cu Denise Rifai”. Silvius și fratele său mai mare, Honorius, au fost crescuți de către tatăl lor, apoi Adriana Bahmuțeanu a fost ca o mamă pentur cei doi băieți.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu continuă procesele! Afaceristul i-a făcut din nou plângere: „Deja durează de prea mult timp”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies