”Nu puteam nici măcar să verbalizez durerea pe care o simțeam.” Adela Popescu a ajuns de urgență în spital cu fiul cel mic! Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat băiețelul

”Nu puteam nici măcar să verbalizez durerea pe care o simțeam.” Adela Popescu a ajuns de urgență în spital cu fiul cel mic! Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat băiețelul
”Nu puteam nici măcar să verbalizez durerea pe care o simțeam.” Adela Popescu a ajuns de urgență în spital cu fiul cel mic! Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat băiețelul

Adela Popescu a fost internată la spital cu fiul său, din cauza unor probleme cu care cel mic s-a luptat. Iată despre ce este vorba!

Adela Popescu se numără printre cele mai apreciate și cunoscute prezentatoare TV și actrițe de la noi din țară. Din nefericire, vedeta a fost nevoită să traverseze momente tensionate, după ce în urmă cu câteva luni a ajuns la spital cu băiatul ei cel mic.

Astfel, prezentatoarea TV a hotărât să facă destăinuiri despre experiența neplăcută, cât și despre motivul pentru care s-a internat împreună cu micuțul ei în spital.

Soția lui Radu Vâlcan a susținut că a fost vorba despre o erupție agresivă pe piele, motiv pentru care fiul acesteia trebuia să stea sub observația medicilor. Adela Popescu și-a făcut, în mod inevitabil, multe griji pentru cel mic, deși nu a fost nimic grav.

„Eu am avut noroc că, până în clipa asta, nu am avut probleme mari de sănătate, adică am avut febră, mă rog, cum au toți copiii, mai ales cei care intră la grădiniță și la școală.

Nu ascund că acum două luni am fost internată cu cel mic, pentru că a avut o erupție destul de agresivă pe piele. A fost pentru prima oară când am fost internată cu el în spital.(...) Mărturisesc că zilele alea au fost ceva de eu nu am putut să postez. În mod normal postezi, pui, dar nu am putut, adică eu nu puteam nici măcar să verbalizez durerea pe care o simțeam și îngrijorarea.
Când copilul tău este în pericol, nu există nimic care să concureze cu asta, de niciun fel, adică nici măcar fericire nu e atât de intensă cum e durerea, ca intensitate mă refer”
, a declarat Adela Popescu, pentru un post TV.

Citește și: ”Suma ne-a înfuriat.” Adela Popescu și Radu Vâlcan au luat o decizie legată de bani! Cei doi își doresc o schimbare

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Adela Popescu a ajuns de urgență în spital cu fiul cel mic[Sursa foto: Instagram]

Adela Popescu a ajuns de urgență în spital cu fiul cel mic

Însă, în prezent, vedeta poate răsufla ușurată deoarece problema de sănătate a fiului său s-a rezolvat, după ce a fost îngrijit și tratat de către specialiști. Cu toate astea, Adela Popescu nu își poate lua gândul de la mămicile ai căror copii au probleme grave de sănătate.

„În momentul în care fiul tău este în pericol sau are o problemă, atunci este ceva îngrozitor. Totuși, el nu avea o problemă gravă de sănătate, era ceva ce necesita tratament și supraveghere, dar nu i se punea viața în pericol. Eu nu vreau să mă gândesc ce simt mamele care sunt cu cei cărora li se pune viața în pericol”, a precizat vedeta.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: “Mi-am cerut mii și miliarde de scuze soțului.” Adela Popescu, gest neașteptat față de Radu Vâlcan! Vedeta și-a cerut iertare în mod public

Adela Popescu a ajuns de urgență în spital cu fiul cel mic[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

“Mi-am cerut mii și miliarde de scuze soțului.” Adela Popescu, gest neașteptat față de Radu Vâlcan! Vedeta și-a cerut iertare în mod public

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies