„Nu puteam să mă mișc.” Cum se simte Speak, după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate

 Cum se simte Speak, după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate
Cum se simte Speak, după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate

Speak a ajuns la spital în ziua de Crăciun, după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate. Artistul a răcit, iar simptomele pe care le-a avut au fost destul de grave, motiv pentru care a avut nevoie de îngrijiri medicale.

După ce a luat tratamentul corespunzător, artistul s-a întors acasă și a mărturisit că se simte mai bine. Iată ce a transmis Speak pe rețelele de socializare!

Citește și: „Super.” Speak trece prin momente grele. Artistul a ajuns pe patul de spital

Cum se simte Speak, după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate

După ce a ajuns de urgență la spital, Speak și-a îngrijorat toți fanii. Artistul a stat pe perfuzii, apoi a mers acasă și a dezvăluit pe rețelele de socializare care este starea sa de sănătate.

Speak a ajuns la spital în ziua de Crăciun, iar acolo i-au fost administrate perfuzii. Artistul s-a confruntat cu o răceală destul de gravă și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

De mai mulți ani cântărețul nu a mai avut parte de astfel de experiențe și aceasta i-a pus capac.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

El a postat pe rețelele de socializare ceea ce i s-a întâmplat, iar fanii au fost la curent cu starea sa de sănătate. Foarte mulți internauți i-au transmis mesaje de îngrijorare artistului.

Citește și: ”Angajați-vă!” Ștefania, mesaj agresiv în mediul online, după ce nu a fost lăsată să urce într-un avion. Ce a pățit partenera lui Speak

 Cum se simte Speak, după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate
Cum se simte Speak, după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate[Sursa foto: Instagram]

Cum se simte artistul

Speak nu s-a putut ridica din pat, a avut dureri de gât și stări de amețeală, ochii îi punea deschiși foarte puțin, iar această perioadă a fost pentru el una dificilă.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ștefania Cristina, iubita artistului, a avut probleme de sănătate pe data de 24 decembrie, după ce a făcut febră și a ajuns la spital pe perfuzii.

În momentul actual se simte mai bine, iar Speak a susținut un concert cu o seară în urmă.

„Bună ziua! Sunt bine. Am primit foarte multe mesaje. Am avut o răceală de Doamne ferește, nu am mai răcit așa de foarte mult timp. Nu m-am putut mișca din pat, uite cearcăne, nu am făcut febră, în schimb nu puteam mișca ochii. Mă dureau ochii în cap, amețeam rău și gâtul așa și așa.

A fost înfiorător deci Crăciunul ăsta pentru noi. Șoarecu a fost pe 24 rău rău, ea a avut febră mare, pe 25, după perfuzii și-a revenit. Apoi m-a luat pe mine. Eu nu am dormit, dar suntem bine acum. Ne revenim diseară avem concert am concert, vă așteptăm și vă mulțumesc și din mesajele de Sfântul Ștefan, se pare că sărbătoarea e foarte mare. Diseară nu voi sta la poze că nu vreau să fau virusul la nimeni.
Încă nu m-am vindecat complet.(...),
a spus Speak pe InstaStory.

 Cum se simte Speak, după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate
Cum se simte Speak, după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Am rămas însărcinată?!” Ce mărturisiri a făcut Ștefania



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

„Nu-mi mai trimiteți.” Speak, atenționare pentru internauți. Artistul a izbucnit

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies