„Nu reușesc să mă bucur de libertate. Îmi pierdusem personalitatea și libertatea personală.” Oana Roman are sentimente contradictorii, după despărțirea de Marius Elisei!

„Nu reușesc să mă bucur de libertate. Îmi pierdusem personalitatea și libertatea personală.” Oana Roman are sentimente contradictorii, după despărțirea de Marius Elisei!
„Nu reușesc să mă bucur de libertate. Îmi pierdusem personalitatea și libertatea personală.” Oana Roman are sentimente contradictorii, după despărțirea de Marius Elisei!

Oana Roman și-a deschis sufletul în mediul online și a vorbit despre cum se simte din punct de vedere emoțional.

Oana Roman este foarte activă în mediul online, acolo unde păstrează legătura cu urmăritorii săi. Vedeta împărtășește cu aceștia imagini și filmulețe cu activitățile sale zilnice. Fiica lui Petre Roman are un program foarte aglomerat de când s-a despărțit de tatăl fetiței sale și trebuie să se ocupe singură de creșterea și educația acesteia.

Chiar dacă este foarte ocupată, Oana Roman nu uită să păstreze legătura cu urmăritorii săi, comunicând adesea cu aceștia.

Astfel, recent, vedeta a postat o rubrică de întrebări și răspunsuri prin intermediul căreia le-a permis internauților să-i adreseze diferite întrebări la care a răspuns cu cea mai mare sinceritate.

Cum se simte Oana Roman după despărțirea de Marius Elisei

Citește și: „Societatea începe să fie scăpată de sub control. Din cauza sărăciei, taxelor prea mari, a prețurilor prea mari, oamenii se transformă în animale.” Oana Roman, semnal de alarmă în mediul online!

 Oana Roman are sentimente contradictorii, după despărțirea de Marius Elisei!
Oana Roman și fiica sa [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: „Nu așteptați până la 20 de ani să fiți prieteni cu copiii voștri, pentru că va fi prea târziu. Învățați-i să nu se ferească de voi și să nu le fie frică de voi.” Oana Roman, sfaturi pentru părinți!

Oana Roman a traversat o perioadă destul de dificilă din punct de vedere emoțional. Fiica lui Petre Roman s-a despărțit după un deceniu de iubire de tatăl fetiței sale, iar acum acesta se află deja într-o altă relație. Mai mult decât atât, mama sa, Mioara Roman, a avut probleme grave de sănătate, iar Oana a fost nevoită să fie în permanență alături de cea care i-a dat viață.

Astfel, toate aceste sentimente negative s-au acumulat și au adus-o pe Oana Roman în situația în care să nu se mai poată bucura de părțile pozitive din viața sa.

„Cum te simți? Cum îți este sufletul?”,   a fost una dintre întrebările pe care Oana Roman le-a primit.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Un mix de sentimente. Se întâmplă multe, îmi pare rău că nu reușesc să mă bucur de libertatea de a fi eu însămi după ani în care, deși nu am arătat, îmi pierdusem personalitatea și libertatea personală.

Încă mă chinui să realizez pe deplin că nu mai trebuie să dau socoteală pentru nimic din ce fac, spun etc. Focusul e să fiu lângă Isa și mama, să muncesc pentru a putea întreține totul și pentru a asigura confortul lor, dar și al meu.

Încerc, însă, să mă uit și să încep să mă bucur de această eliberare, care în sfârșit a venit.”,   a fost răspunsul pe care l-a oferit Oana Roman.

 Oana Roman are sentimente contradictorii, după despărțirea de Marius Elisei!
Oana Roman [Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

„Sunt foarte scumpe! Le am de cel puțin 50 de ani. Pe fata mea nu o interesează!” Saveta Bogdan, colecție impresionantă de costume populare! Ce va face artista cu ele, după ce se va pensiona?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies