Ai incercat de mai multe ori sa faci sosuri albe dar de fiecare data ti se taie smantana? Solutia este foarte simpla!
Incearca sa folosesti smantana lichida atunci cand vrei sa gatesti ceva cu smantana. Este foarte usor de gatit si nu se taie.
"Nu stiu voi cum va descurcati cu sosurile albe la gatit, dar pentru mine era o adevarata provocare sa nu mi se taie smantana. Asta pana cand, intr-un final, am descoperit smantana pentru gatit. Asta da inventie, iata-ma transformata in cea mai iscusita bucatareasa:) Paste cu sos alb, macaruri de legume gratinate, ciuperci cu smantana...floare
Pe langa gustos si aspectos, sosul facut cu 2-3 linguri de smantana lichida este o varianta dietetica la sosul alb clasic, din faina si unt. Ca sa nu mai zic ca poate fi folosit de cei care tin cura de slabire fara glucide (paine, faina, cartof). Pui in el o "nuca" de branza cu mucegai sau o lingura de parmezan ras si e sosul perfect care transforma orice carne intr-un deliciu.
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro