„Nu s-a dorit prezența mea.” Trupa A.S.I.A în mijlocul unui conflict. Irina, declarații controversate

„Nu s-a dorit prezența mea.” Trupa A.S.I.A în mijlocul unui conflict. Irina, declarații controversate
„Nu s-a dorit prezența mea.” Trupa A.S.I.A în mijlocul unui conflict. Irina, declarații controversate

Fanii s-au bucurat foarte tare, când au auzit că fetele de la trupa A.S.I.A se reunesc, dar lucrurile au luat o întorsătură la care nimeni nu se aștepta, după ce Irina a făcut o serie de declarații controversate.

Bruneta a mărturisit faptul că nu a fost invitată să urce pe scenă și că a fost pusă în postura în care să își cumpere singură bilet. Ce au spus Sorana și Ianna despre acest lucru!

Citește și: „M-a bătut, recunosc.” Adriana Bahmuțeanu a fost victima abuzurilor fizice

Trupa A.S.I.A în mijlocul unui conflict

În cadrul unei emisiuni TV, Sorana și Ianna au făcut o serie de dezvăluiri la care nimeni nu se aștepta, după ce trupa A.S.I.A

s-a reunit. De data aceasta, Irina, una dintre fostele membre, a mărturisit faptul că nu a fost invitată pe scenă.

În momentul în care formația s-a reunit a început și scandalul între cele trei fete. Bruneta a făcut o postare, în mediul online, unde a spus că e ava rămâne mereu parte din trupa A.S.I.A. Ea consideră că succesul acestei formații va fi mereu legat de numele ei, fie că se vrea, fie că nu.

„Vin, fetelor, la reuniune! Mi-am cumpărat bilet. Sunt, în primul rând, lângă oamenii care m-au ajutat să am 25 de ani de carieră: publicul! Realizările mele nu pot fi șterse, chiar dacă nu s-a dorit prezența mea acolo! Eu sunt și voi rămâne parte din fenomenul numit A.S.I.A. Că se vrea, că nu se vrea, succesul acestei formații va fi întotdeauna legată de numele meu.”, a

scris Irina, una dintre fostele membre ale trupei A.S.I.A., de curând, pe rețelele sociale.

Trupa A.S.I.A în mijlocul unui conflict. Irina, declarații controversate
Trupa A.S.I.A în mijlocul unui conflict. Irina, declarații controversate[Sursa foto: Instagram]

Cum au răspuns Sorana și Ianna

Sorana a vorbit, în cadrul unei emisiuni TV, despre reuniunea trupei, dar și despre ce a menționat Irina în mediul online. Ea a spus că Ianna este I-ul din trupa ASIA și că ea a cântat alături de trupă în ultimii trei ani, a lansat albume, a avut foarte multe concerte și turnee, iar Ianna este ASIA.

Ea a mai adăugat că Irina nu a fost invitată, deoarece nici celelalte membre nu au fost.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Este vorba despre reuniunea trupei A.S.I.A., nu despre un singur concept, iar Ianna este I-ul din trupa ASIA, ea a cântat alături de trupă în ultimii trei ani. A lansat albume, a avut foarte multe concerte și turnee alături e A.S.I.A.

Ianna este Asia! Irina nu a fost invitată pentru că nici celelalte foste membre ale trupei nu au fost invitate. Aceasta este formulă în parte fondatoare, cu mine, Anca, Anemona, dar și Ianna, bineînțeles, care a fost, este și va rămâne A.S.I.A. Trupa s-a reunit după 20 de ani, de dată această datorită Iannei. I-ul din trupa există, noi nu ne refacem trupa cu 8 membre. Nu toate celelalte foste colege s-au reintegrat în această poveste pe care o refacem noi acum.
Irina a ales să plece din trupa înainte cu mulți ani ca trupa să fie desființată și a fost înlocuită de Ianna. Nici măcar nu a fost această idee: Dacă se dorește sau nu prezența ei. Nu există această variantă.”,
a declarat Sorana, în cadrul unei emisiuni TV.

Ianna și-a dorit să clarifice lucrurile și a decis să facă câteva declarații. Ea a menționat că trupa s-a reunit la spectacolul ei de la Sala Palatului și că nu este vorba că Irina nu este dorită.

„Noi o să facem miercuri sau joi, o să anunțe impresarul…. Facem o conferință și atunci o să lămurim toate aceste lucruri. Nu este vorba că nu este dorită. Doamne ferește! Practic, trupa s-a reunit la spectacolul meu de la Sala Palatului și a avut atât de mare succes reuniunea încât am decis să rămânem așa.”, a declarat Ianna.

Irina Nicolae, revoltată după ce a fost exclusă din reunirea trupei ASIA

Atunci când vine vorba despre Irina, fondatorul trupei ASIA a spus că lipsa ei este cauzată de faptul că locuiește peste hotare, la Budapesta, dar și pentru că acum este soție și mama.

Irina a menționat că Adu Ordean nu a căutat-o și a contactat-o pentru acel concert. Ea nu uită de oamenii care au ajutat-o în carieră și este foarte dezamăgită de ceea ce s-a întâmplat.

„Adi Ordean nu m-a căutat. Nimeni niciodată nu m-a contactat pentru acest concert. Eu nu uit oamenii care m-au ajutat în carieră. Chiar am vrut să îi trimit un mesaj în care să-i spun că sunt extrem de dezamăgită. După ce am plecat din ASIA, când veneam în țară îl vizitam, nu era zi de naștere sau Crăciun să nu îi trimit un mesaj. Mi se pare strigător la cer ce se întâmplă acum. Și nu are legătură că am copil, asta nu însemnă că nu pot să-mi respect un contract. Nu poți să-mi găsești scuze că am copil, că locuiesc în Ungaria și că n-am timp de repetiții. Sunt la 50 de minute de România. Dar, puteam fi oriunde în lumea asta, la urma-urmei, este vorba despre munca mea de o viață”, a spus Irina Nicolae, conform Playtech.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Irina Nicolae  a menționat că își dorește ca oamenii să știe că motivul pentru care nu este pe scenă alături de colegele ei este pentru că nimeni nu i-a spus de acest concert aniversar, ba mai mult, a aflat singură de pe Instagram.

Din punctul ei de vedere, ceea ce s-a întâmplat este denigrant și dezamăgitor, mai ales că au avut o carieră frumoasă și au rămas cu toții în relații bune, după plecarea ei.

„Nu vreau absolut nimic de la ele, vreau doar ca oamenii să înțeleagă faptul că nu sunt pe scenă cu ele pentru că nimeni nu mi-a spus de vreun concert aniversar, am aflat și deschizând pe Instagram un afiș. Mi se pare degradant și înjositor. Este dezamăgitor, mai ales după o carieră frumoasă și niște relații extraordinare, căci n-am plecat cu discuții. Oamenii să înțeleagă faptul că eu mi-am dorit acestă reunire, dar că nu am fost niciodată invitată, chemată. Indiferent câte concerte au mai avut ASIA, succesele vor fi legate de numele meu. Îmi pot lua multe lucruri, dar niciodată nu-mi pot lua demnitatea. Am cântat cu trupa ASIA din 1999 până în 2005, cei mai frumoși ani. Apoi, ei au rămas cu Iana… Nu-i o problemă, mi-am cumpărat eu un bilet online, ca să fiu parte din sală, căci, totuși, să fim realiști, formația asta s-a născut dintr-un singur motiv, eu fiind parte cu Anca Neacșu. Mi se pare penibil ca, acum, când facem noi 25 de ani de carieră, să nu mă invite nimeni. Ba, mai mult, să și spună alții că nu am timp, că nu vin. Eu cu fetele din trupă am mai făcut niște filmări împreună. Eu vedeam, la 25 de ani de ASIA, un concert mare, pentru că am fost un fenomen, cu scenografie, lumini, proiecții, ceva grandios, ca afară. Dar, cum ele nu erau atunci pregătite, nu am accelerat lucrurile, nu am insistat”, a concluzionat fosta membră a trupei ASIA.

Trupa A.S.I.A în mijlocul unui conflict. Irina, declarații controversate
Trupa A.S.I.A în mijlocul unui conflict. Irina, declarații controversate[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Vila Oanei Zăvoranu, scoasă la licitație pentru o sumă uriașă de bani! Cât valorează imobilul vedetei



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

„A fost o aerisire cu ozon.” Adriana Bahmuțeanu, despre operațiile estetice pe care le are

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies