„Nu-s genul de femeie casnică.” Ce face Gina Pistol, după ce a decis să se retragă din televiziune

„Nu-s genul de femeie casnică.” Ce face Gina Pistol, după ce a decis să se retragă din televiziune
„Nu-s genul de femeie casnică.” Ce face Gina Pistol, după ce a decis să se retragă din televiziune

Cu doi ani în urmă, Gina Pistol a devenit mamă pentru prima dată, atunci când a născut-o pe Josephine.

De atunci și până recent, ea a reușit să gestioneze cu succes atât viața de familie, cât și cariera. În cele din urmă, însă, ea a luat o decizie radicală.

Citește și: “Îmi dă fiică-mea șervețele întruna, pentru că de 10 minute plâng.” Gina Pistol a izbucnit în lacrimi, după ce a publicat prima poză cu chipul lui Josephine

Gina Pistol, o femeie ocupată chiar și fără cariera din TV

Cu ceva timp în urmă, partenera de viață a lui Smiley a declarat că se retrage din lumea televiziunii. Motivul acestui pas a fost epuizarea și dorința de a se concentra mai mult asupra fiicei sale și a familiei ei.

În urma alegerii sale, fanii au fost profund dezamăgiți deoarece vedeta era foarte populară, iar ei erau foarte curioși cu privire la noua ei viață. Recent, însă, fosta prezentatoare a dat un răspuns.

Deși a declarat că își va lua o pauză de la toate proiectele, se pare că lucrurile nu sunt atât de simple.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Gina Pistol a explicat că nu poate avea o pauză reală atunci când are un copil mic și este obosită de nopți nedormite, și nici nu îi place să stea degeaba.

Din acest motiv, ea a mărturisit că are în desfășurare mai multe proiecte, deoarece nu se vede ca o casnică.

Deși nu mai apare la televizor, asta nu înseamnă că a renunțat la alte surse de venit. Fosta prezentatoare își dedică în continuare o mare parte din timpul său carierei, care îi aduce venituri semnificative. Cu toate acestea, ea încearcă să păstreze echilibrul și să acorde mereu prioritate vieții personale.

Ce face Gina Pistol, după ce a decis să se retragă din televiziune
Ce face Gina Pistol, după ce a decis să se retragă din televiziune[Sursa foto: Facebook]

Ce a declarat Gina Pistol despre muncă

Fosta prezentatoare TV a mărturisit că nu este genul de femeie casnică și că îi place să muncească și să aibă o activitate. În momentul actual consideră că se bucură de o pauză, deoarece nu mai făcea față nici fizic, dar nici psihic.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Nu-s genul de femeie casnică. Îmi place să muncesc, să fac ceva. Nu vreau să iau nicio decizie. Doar că mă bucur de pauză în ghilimele. Acum chiar am simțit nevoia de o pauză. Nu mai făceam față. Corpul îmi arăta că nu mai poate. Momentan, pur și simplu mă bucur de această pauză. Cu copil mic însă, nici nu simți că te odihnești. Doi ani nu dormea noaptea.

Suficient încât să mă dea peste cap. Oricum, nici acasă nu stau. N-am momente în care să mă odihnesc. Acum mă pregătesc pentru o filmare, pentru proiectele mele”, a spus Gina Pistol, conform Cancan.

Citește și: Cât de mult a crescut fiica Ginei Pistol. Vedeta se axează numai pe micuță, după ce și-a anunțat retragerea din televiziune



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Gina Pistol și Smiley, prima fotografie cu chipul micuței Josephine. Cei doi au primit sute complimente de la internauți

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies