„Nu se poate așa ceva, efectiv nu se poate! Eu ce mă fac acum?” Gabriela Prisăcariu a avut parte de un accident, în timp de conducea mașina lui Dani Oțil! Ce s-a întâmplat cu blondina?

„Nu se poate așa ceva, efectiv nu se poate! Eu ce mă fac acum?” Gabriela Prisăcariu a avut parte de un accident, în timp de conducea mașina lui Dani Oțil! Ce s-a întâmplat cu blondina?
„Nu se poate așa ceva, efectiv nu se poate! Eu ce mă fac acum?” Gabriela Prisăcariu a avut parte de un accident, în timp de conducea mașina lui Dani Oțil! Ce s-a întâmplat cu blondina?

Gabriela Prisăcariu a povestit din mediul online întâmplarea prin care a trecut, chiar în timp ce conducea mașina soțului său.

Gabriela Prisăcariu este o figură cunoscută în lumea mondenă, acolo unde activează încă de pe vremea când activa ca model. Astfel, frumoasa blondină are mereu grijă ca fiecare apariție a sa să fie una impecabilă, acordând o mare atenție felului în care arată.

Soția lui Dani Oțil apelează mereu la ținute mulate, care îi pun în evidență trupul de invidiat și se asigură ca totul să arate perfect atunci când iese din casă.

De data aceasta, însă, un mic accident a făcut-o pe Gabriela Prisăcariu să apară pe stradă într-un fel în care nu și-ar fi dorit să fie văzută.

Gabriela Prisăcariu a avut parte de un accident, în timp de conducea mașina lui Dani Oțil

Citește și: „Sau divorțăm, nu știi niciodată.” Ce a mărturisit Dani Oțil, înainte de cununia religioasă cu Gabriela Prisăcariu

Gabriela Prisăcariu a avut parte de un accident, în timp de conducea mașina lui Dani Oțil! Ce s-a întâmplat cu blondina?
Gabriela Prisăcariu a avut parte de un accident, în timp de conducea mașina lui Dani Oțil! Ce s-a întâmplat cu blondina?[Sursa foto: Instagram]

Gabriela Prisăcariu este foarte activă în mediul online, acolo unde împărtășește cu urmăritorii săi întâmplări din viața de familie, dar și din activitățile sale de zi cu zi. De data aceasta, vedeta le-a povestit fanilor săi din mediul online o întâmplare nefericită prin care a trecut.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Pe parcursul zilei de ieri, îmbrăcată cu un top galben, mulat și cu o pereche de pantaloni scurți, albi, blondina a ieșit din casă pentru a rezolva anumite treburi. Înainte de toate, s-a oprit la o cafenea de unde și-a achiziționat o băutură care să o ajute să facă față pe întreg parcursul zilei.

Din nefericire, atunci când s-a urcat la volanul mașinii soțului său, necazul a pândit-o, iar blondina a vărsat toată cafeaua pe ea, distrugându-și astfel ținuta.

Gabriela Prisăcariu, nevoită să se afișeze cu hainele pătate

Citește și: "S-ar putea să rămân fără soț, pe ultima sută de metri" Ce schimbare a decis să facă Gabriela Prisăcariu, pe ultima sută de metri, înainte de nuntă

Gabriela Prisăcariu a avut parte de un accident, în timp de conducea mașina lui Dani Oțil! Ce s-a întâmplat cu blondina?
Gabriela Prisăcariu a avut parte de un accident, în timp de conducea mașina lui Dani Oțil! Ce s-a întâmplat cu blondina?[Sursa foto: wowbiz]

Cu hainele pătate și mașina distrusă de cafea,  Gabriela Prisăcariu, enervată inițial, s-a arătat apoi recunoscătoare faptului că măcar nu a vărsat băutura în mașina ei de lux, făcută cadou de prezentator chiar de ziua ei. 

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Chiar și așa, vedeta a trebuit să își ducă planurile la bun sfârșit, astfel încât a fost nevoită să rămână îmbrăcată cu hainele pătate de cafea.

S-a scuzat, însă, public și le-a transmis tuturor care vor da cu ochii acum de ea să își imagineze că așa, cu pete, este modelul ținutei sale de astăzi, căci nu a avut haine de schimb în mașină, deoarece nu s-ar fi gândit că va trece printr-o astfel de situație.

„Nu se poate așa ceva, efectiv nu se poate! Bine că nu sunt cu mașina mea, sunt cu a lui Dani! Eu ce mă fac acum? Deci, dacă mă vedeți pe stradă umblând așa… Am vărsat toată cafeaua pe mine și nu am cu ce să

mă schimb. O să zic că așa era modelul.”, a spus Gabriela Prisăcariu, pe contul personal de Instagram.

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

„Am avut relații în care am suportat anumite lucruri pe care nu trebuia să le suport. Ne respectă, ne cunoaștem.” Catinca Roman, dezvăluiri neștiute despre relația cu Dan Bittman

IMAGINE RARĂ cu fiul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă! Edan s-a transformat într-un tânăr chipeș!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

SAGA FESTIVAL 2024. Motivul invocat de Nicki Minaj, criticat dur și ironizat: "Ne afectează imaginea și prestigiul”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies